Το Μουσείο Ηρακλειδών, ανταποκρινόμενο στον ενθουσιασμό με τον οποίο έγινε δεκτό το καλοκαιρινό MathemARTics Camp, προχώρησε στη διοργάνωση ενός διήμερου math camp, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, θα λειτουργήσουν στους χώρους του κεντρικού κτηρίου του Μουσείου Ηρακλειδών, στην οδό Ηρακλειδών 16, Θησείο, δύο ολιγομελή τμήματα για παιδιά που φοιτούν στις Α’- Γ’ & Δ’- ΣΤ’ τάξεις Δημοτικού, με στόχο να δοθεί στους μικρούς μας φίλους η ευκαιρία να αναπτύξουν διερευνητικές νοητικές ικανότητες, σ’ ένα περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης και άτυπης μάθησης.

Από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας και της Τρίτης, σ’ ένα περιβάλλον χαρούμενο και εορταστικό, τα παιδιά, με την εμψύχωση μιας ειδικά ενημερωμένης ομάδας μαθηματικών και με διαλείμματα για κολατσιό και γεύμα*, θα ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο των Μαθηματικών και της Επιστήμης, με όχημα την Τέχνη.

* Όλα τα γεύματα (κολατσιό, μεσημεριανό) στέλνονται έτοιμα από τους γονείς και το προσωπικό του μουσείου φροντίζει για το υγιεινό σερβίρισμα στα παιδιά.