The Meet Market: July

Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες και πολλούς συμμετέχοντες

Αυτόν τον Ιούλιο το Meet Market επιστρέφει στoν κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και για όσους δεν φύγουν από την πόλη εδώ είναι 8 λόγοι για να το επισκεφθούν:

– Μια όαση στο κέντρο της πόλης: O Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτήριο που βρίσκεται σε έναν κήπο γεμάτο δέντρα και λουλούδια, που σχηματίζουν έναν καταπράσινο λαβύρινθο.

– Tουρίστες : Κάθε Ιούλιο, λόγω της τοποθεσίας (στο πέρασμα της Ερμού) το Meet Market προσελκύει πλήθος τουριστών, η πολυπολιτισμικότητα συμβαίνει εδώ.

– Ιστορία : Τοποθετημένος σε σημείο με θέα στην Ακρόπολη, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, δημιουργεί μια αίσθηση επικοινωνίας με την αρχαία Ελλάδα.

– Μουσική : Όπως πάντα, θα υπάρχει ένα συνεχόμενο line up με DJ’s της Αθήνας, που θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο κάθε 2 ώρες.

-Meeting: Πρώτα απ’ όλα «First we Meet, then we Market». Γι’ αυτό όσοι παρευρεθούν μπορεί να συναντήσουν τους φίλους τους ή να γνωρίσουν καινούριους, να εμπνευστούν από τα περίπτερά και τους καλλιτέχνες τους, να ανταλλάξουν ιδέες, να γελάσουν, να φιλοσοφίσουν ακόμη και να φλερτάρουν.

– Δώρα : Aκόμα και χώρις λεφτά, δεν φεύγει κανείς με άδεια χέρια απ ΄το Meet Market. Όσοι περάσουν από το κεντρικό ταμείο και παίξουν το θεματικό παιχνίδι, κερδίζουν δώρα, όπως mix cd’s από τους Dj μας, κονκάρδες, πόστερ κα… συμμετοχή για το Μεγάλο Δώρο, το Καλάθι του Meet Market, γεμάτο με δώρα από τους εκθέτες.

– Bar : Σε αυτόν τον καλοκαιρινό καιρό, τι θα σας χαλαρώσει καλύτερα από ένα δροσιστικό basil smash…ή ένα watermelon daiquiri…ή ένα ice tea με τζίντζερ &ιβίσκο… ή μια σπιτική λεμονάδα με λεβάντα.

– Υποστήριξε την τοπική οικονομία: Keep it Greek. Στηρίξτε τις τοπικές μικρο-επιχειρήσεις και την τοπική δημιουργικότητα.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Line – Up:
Hand-Designer Clothes:
Adresson, HeartbeatInk, He-m-n-oid, In the wee hours of his mind, Inky, Mia Loebl, Monaco Princess, Otkutur, Rumble, Selektah, Xana

Shoes, Bags & Accessories:
Fungo Artigiano, koubi, Made in Beach, Πουά Creations & Dot, Queen Bee CR, Tsaroucha Collection

Kids & Pets:
Joy and Jason, Things to Love

Jewelry:
B-side objects, Be My Hero, Design is Play, Enamel Era, GREEK SUMMER JEWELLRY by Angeliki Dekoulakou, My Bling, Sotiria, Regina Trifeau

Vintage & Retro:
Λαβ Unused, MK Fashion, New Skin, Vaso Voulgari

Beat Market:
To Diskadiko

Mind, Body and Soul:
‘Απο το συρτάρι της γιαγιάς, AST Prodcuts: No Ordinary Soaps!, Βιολογικά αιθέρια έλαια και βότανα ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ, e-utopia, Sabater Hermanos

Art, Books, Photography & Prints:
birds&lofts by Myrsini Maneta, Lucky Elephant, σημείο Χ, PAPERBOY

Objects, Furniture & Home Deco:
Little Rocks: handcrafted furniure & funwear, Made by Tifi, Mathilda, Ouph, Wood-art

Mmmm… Food:
Althemis “quality herbal products”, LQuid Bar, Meliartos, Pure Bliss, Señor Pollo
DJ Line Up
Σάββατο 16/07
16:00 – 18:00: Teever
18:00 – 20:00: Rusty Brown
20:00 – 22:00: G_
22:00 – 00:00: Pipidee

Κυριακή 17/07
16:00 – 18:00: Afrogirl
18:00 – 20:00: Neck
20:00 – 22:00: Winjer
22:00 – 00:00: Santo

Για τα παιδιά: Πυγολαμπίδες
Τι μπορεί να κρύβεται μέσα στην καρδιά της Αθήνας; Ένα κυνήγι θησαυρού θα βοηθήσει να το ανακαλύψετε και θα σας ταξιδέψει καλοκαιρινά και δροσερά Σάββατο 16/07 και Κυριακή 17/07 από τις 18:00 έως τις 20:00.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.