Η πολυπόθητη εποχή έφτασε! Καλοκαιράκι και Meet Market ταιριάζουν απόλυτα ειδικά όταν η εικόνα συμπληρώνεται με την «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηνών. Στις 7 και 8 Ιουνίου το Meet Market περιμένει όλους τους πεφωτισμένους φίλους του, που θα προτιμήσουν την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο Κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) και την Κεντρική Αυλή.

Ελάτε να απολαύσετε έναν περίπατο ανάμεσα σε 100+ πάγκους γεμάτους καλοκαιρινά καλούδια, δροσιστικά κοκτεϊλ, μουσική υπόκρουση από το πιο funky dj line up του Meet Market, ενώ στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν δώρα για όλους, αρκεί να συμμετέχετε στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι μικροί μας φίλοι αφού οι φανταστικές «Πυγολαμπίδες» έχουν ετοιμάσει υπέροχα καλοκαιρινά παιχνίδια και παράλληλα στην διπλανή αυλή της «Τεχνόπολις» θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης. Αυτό το τριήμερο θα είναι τέλειο στην Αθήνα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.