Το progressive rock συγκρότημα «Methexis» παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Suiciety». Μετά την παρουσίαση του δεύτερου δίσκου «Suiciety» στο Τριανόν τον Απρίλη του 2015 με την χρήση πνευστών, animation και performance, οι «Methexis» επιστρέφουν σε μια αναδιαρθρωμένη παρουσίαση του υλικού τους σε μια ξεχωριστά σχεδιασμένη συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Οι «Methexis», πλέον σαν 4μελές σχήμα θα παίξουν, εκτός των άλλων, εξολοκλήρου τον δεύτερο δίσκο «Suiciety» (έναν concept δίσκο για την πορεία ενός ανθρώπου προς την αυτογνωσία ξεκινώντας από την παιδική ηλικία μέχρι την απόφαση για επικοινωνία της αλήθειας του) και για πρώτη φορά ολόκληρη την rock σουίτα The Fall Of Bliss από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο. Οι Methexis είναι το μουσικό project του Νικήτα Κίσσονα (πρώην μέλος των Verbal Delirium και Yianneis) μέσα στο οποίο πειραματίζεται αναμειγνύοντας επιρρορές από την σύγχρονη και κλασσική ορχηστρική μουσική, jazz και μουσικό θέατρο υπό την rock αισθητική.

Μετά από χρόνια μοναχικής πορείας και ενώ το «Suiciety» είναι στις λίστες των καλύτερων δίσκων για το 2015, πλέον έχει συνοδοιπόρους τους Θοδωρή Χριστοδούλου, Mampre Kasardjian και Χάρη Μπότση σε ένα ταξίδι όπου η κάθε στάση θα έχει ειδική δυναμική ώστε το κοινό κάθε φορά να βρίσκεται προ εκπλήξεως.