«Μια παραλία μέσα στην πόλη»: Η ομαδική έκθεση στον Εικαστικό Κύκλο Sianti

Μία παραλία μέσα στην πόλη

Ένα ταξίδι στο αιώνιο μπλε της Ελλάδας με όχημα ζωγραφικά έργα και γλυπτά σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών

Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti κλείνει μια ακόμα χρονιά παρουσιάζοντας μία άκρως καλοκαιρινή έκθεση, με τίτλο «Μια παραλία μέσα στην πόλη».

Η Βασιλική και ο Θεόδωρος Σιαντής θα καλωσορίσουν το κοινό στον νέο χώρο του Εικαστικού Κύκλου Sianti, το Σάββατο 1 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Με όχημα ζωγραφικά έργα αλλά και γλυπτά σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών το κοινό θα ταξιδέψει στο αιώνιο μπλε της Ελλάδας, στον κόσμο του πιο πνευματικού χρώματος, στη γαλήνη της θάλασσας και στα καλοκαίρια που περιμένουμε όλοι με αγωνία από τότε που ήμασταν παιδιά. Έντονα μπλε και απαλά γαλάζια, χρωματισμοί και φωτισμοί που στις δημιουργίες αποκτούν διάσταση ονειρική και ταξιδιάρικη, άλλοτε χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια και άλλοτε μελαγχολική και ξεκούραστη. Σε αντίθεση με το αστικό πεδίο που μας περιτριγυρίζει, η έκθεση αυτή αποτελεί μια μικρή όαση για μια επίσκεψη μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται.

 

Συντελεστές

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν ζωγραφικά έργα και γλυπτά από 21 πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους οι: Cacao Rocks, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Βαλυράκης Γιάννης, Βαρώτσος Κώστας, Γαβαλάς Στέλιος, Κοκκινίδης Δημοσθένης, Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Μπελιβανάκη Λίλα, Πανιάρας Κώστας, Παπαθεοδώρου Βαλυράκη Μίνα, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Σάμιος Παύλος, Σιάγκρης Παναγιώτης, , Σόρογκας Σωτήρης, Σπυριούνης Κώστας, Σταθόπουλος Γιώργος, Τόλης Κωνσταντίνος, Τσόκλης Κώστας, Φασιανός Αλέκος, Χάρος Μανώλης.

Επιμέλεια έκθεσης: Σιαντή Βασιλική

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.