Η Michelle Gurevich έρχεται στο Gagarin

Michelle Gurevich

Χιούμορ και κωμικοτραγικές ιστορίες, σε συνδυασμό με μία χαρακτηριστική φωνή

Η Michelle Gurevich από τον Καναδά, γνωστή και ως Chinawoman, έρχεται στις 17 Μαΐου 2019 στο Gagarin της Αθήνας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής της περιοδείας.

Η ιστορία της Michelle Gurevich, ξεκίνησε όταν ηχογράφησε στο δωμάτιό της το ντεμπούτο της, “Party Girl”, το οποίο είχε εμφατική απήχηση στη γη των προγόνων της. Ο ήχος του ταξίδεψε από τα γιοτ δισεκατομμυριούχων Ρώσων μέχρι τις επαρχίες της Ουκρανίας ως ένας από τους δημοφιλέστερους ήχους κλήσεις κινητών στις περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Η Ρωσικής καταγωγής Michelle, κόρη μπαλαρίνας στα περίφημα μπαλέτα Kirov και μηχανικού στο Leningrad, μεγάλωσε ακούγοντας τη συλλογή των γονιών της που αποτελούνταν από Σοβιετικούς και Ευρωπαϊκούς δίσκους των 70’s. Η μουσική της φέρνει στο νου την Nico και τον Leonard Cohen. Τα κομμάτια της, γεμάτα συναίσθημα, χιούμορ και κωμικοτραγικές ιστορίες, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φωνή της, που θυμίζει σε πολλά σημεία μία εκδοχή της Tanita Tikaram, και τους στίχους της διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερο προσωπικό ύφος.

Το 2016 η Michelle, γνωστή ως και τότε ως Chinawoman, αποφάσισε να εμφανίζεται με το πραγματικό της όνομα, χρησιμοποιώντας το πλέον και στην επανέκδοση όλων των προηγούμενών της άλμπουμ. Κάνοντας sold out εμφανίσεις σε πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο, η Βαρσοβία, η Μόσχα αλλά και φυσικά η Αθήνα, η Michelle, έχει δημιουργήσει μία δική της «αγορά» που περιλαμβάνει την Ανατολική Ευρώπη, την queer σκηνή του Βερολίνου και το κοινό που ακολουθεί φανατικά τους Charles Aznavour, Zeki Müren και Lucio Dalla.

Αν και στις live εμφανίσεις της, όπως και στο Gagarin 205 LIve Music Space στις 17 Μαΐου, πλαισιώνεται από εξαιρετικούς μουσικούς, στην ηχογράφηση των άλμπουμ της κυριαρχεί το ατομικό στοιχείο διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο μια πιο άμεση επαφή με τους ακροατές της.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 22 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.