Μικροί Κηπουροί με πινέλα

Ένα πρωτότυπο δημιουργικό υπαίθριο εργαστήριο που συνδυάζει τη ζωγραφική με την κηπουρική

Οι μικροί φίλοι του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου έχουν την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, να λειτουργήσουν ομαδικά και μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, να γνωρίσουν το παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας.

Συνδυάζεται άραγε η ζωγραφική με την κηπουρική; Μπορεί ένα παλαιό εργοστάσιο φωταερίου να εμπνεύσει ένα παιδί; Πώς φροντίζουμε ένα λουλούδι;

Οι «Μικροί Κηπουροί με πινέλα» επιστρέφουν στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία, για ακόμα μια φορά, να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο δημιουργικό υπαίθριο εργαστήριο, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στην παιδική χαρά του Καφέ της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων «Gaz à l’eau».

Παιδιά από 3 έως 12 ετών περιηγούνται μαζί με τους συνοδούς τους στο παλαιό εργοστάσιο φωταερίου, εμπνέονται απ’ αυτό και παίρνουν τα πινέλα τους για να ζωγραφίσουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και με τη βοήθεια ειδικών, φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους.

Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των παιδιών στο εργαστήρι: διάθεση, φαντασία και κατάλληλα ρούχα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.