Μικροί μασκαράδες στο Ζάππειο

Μια αποκριάτικη γιορτή για μικρούς καρναβαλιστές με μουσική και δρώμενα

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί τους μικρούς φίλους σε μία αποκριάτικη γιορτή.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, ξυλοπόδαροι, αποκριάτικα έθιμα και κατασκευές, είναι μερικά από τα δρώμενα που θα διασκεδάσουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πάρτι, υπό τους λάτιν ρυθμούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, της Athens Big Band, αλλά και μελωδιών παιδικών χορωδιών. Στους μικρούς καρναβαλιστές που θα συμμετέχουν στη γιορτή θα μοιραστούν χαρταετοί κατόπιν κλήρωσης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

11:00 – 15:00: Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά

11:00: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε λάτιν ρυθμούς.

11:30: Μουσικοκινητικά παιχνίδια, αποκριάτικα έθιμα, παιδικές χορωδίες, εικαστικά δρώμενα με αποκριάτικες κατασκευές, facepainting, μπαλονοκατασκευές και ξυλοπόδαροι χαρίζουν κέφι στους μικρούς φίλους.

Συμμετέχουν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Π.Κ. Βαφειοχωρίου, παιδικές χορωδίες των Π.Κ του ΟΠΑΝΔΑ, το καλλιτεχνικό εργαστήρι Μανταλάκια και η καλλιτεχνική ομάδα «Σφυριχτρούλες».

14:30: Athens Big Band presents the Latin Fiesta.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στο τηλέφωνο +302105284800 ή ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.