Ο Μιχάλης Δέλτα επιστρέφει στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ με τίτλο "Elation"

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21.00 ο Μιχάλης Δέλτα επιστρέφει στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο Elation, στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades. Το Elation είναι ένα έργο σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής με νέες συνεργασίες που συνδέουν την Ελλάδα με το Βερολίνο και την Πολωνία.

Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα θα συμπράξει επί σκηνής μια ομάδα σημαντικών μουσικών. Με τα δυνατά ηχοχρώματα και τα ρυθμικά μοτίβα τους, θα  ταξιδέψουν το κοινό στον ορχηστρικό πίνακα του Elation, όπου το αστικό τοπίο συνομιλεί με τη φύση και η ανθρώπινη ύπαρξη συναντιέται με το απόκοσμο.

Electronica, ambient και techno μουσικοί καμβάδες μαζί με αλλοιωμένους ήχους κλασικού πιάνου, τσέλο τενούτες και ουράνια φωνητικά είναι ο σημερινός δυνατός, αλλά και ταυτόχρονα ευαίσθητος ήχος του Μιχάλη Δέλτα.

Ο Μιχάλης Δέλτα, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρός με τη ζωγραφική και τη μουσική. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα, ενός από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90.  Από το 1999 και μετά ακολούθησε σόλο καριέρα. Μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία περισσότερα από είκοσι άλμπουμ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες κι έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Συντελεστές

Μιχάλης Δέλτα, πλήκτρα
Μαριλένα Ορφανού, πλήκτρα, πιάνο
Σταύρος Παργινός, τσέλο

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.