“Moments of Color” στην Blank Wall Gallery

Μία έκθεση φωτογραφίας με πρωταγωνιστή... το χρώμα

Το χρώμα παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων μας. Είναι ένας παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει διάφορα συναισθήματα και αντιδράσεις στους ανθρώπους. Βέβαια τα χρώματα δεν έχουν την ίδια σημασία σε όλες τις κουλτούρες. Λένε τη δική τους ιστορία και έχουν διαφορετική απήχηση σε κάθε άνθρωπο. Μπορούν να μιλήσουν με διαφορετικό τρόπο στο κάθε άτομο.

Iordanis Keramidas # Greece
Iordanis Keramidas # Greece

Αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο όταν τα χρώματα απεικονίζονται σε φωτογραφίες. Το έντονο, κορεσμένο χρώμα στη φωτογραφία μπορεί να τονίσει κάποιες λεπτομέρειές της κάνοντάς την περισσότερο ή λιγότερο αρεστή στο θεατή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τραβάει την προσοχή και δεν περνάει απαρατήρητη. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που ο φωτογράφος αποφάσισε να απαθανατίσει τη συγκεκριμένη στιγμή, επειδή προφανώς τον τράβηξε το έντονο χρώμα.

Paul Castro # UK
Paul Castro # UK

Φωτογραφίες γεμάτες χρώμα, σε αρμονία με την εποχή η οποία ξεχειλίζει από έντονα χρώματα στην Ελλάδα, θα φιλοξενηθούν στη Blank Wall Gallery, στην τελευταία έκθεση της σεζόν πριν τις καλοκαιρινές διακοπές από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Kεντρική φωτογραφία: Eric Davidove # USA

Συντελεστές

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.