Αναβάλλεται η συναυλία του Morrisey

Καθυστέρησε η πτήση του από το Δουβλίνο για το Λονδίνο και έχασε το δεύτερο σκέλος της, την πτήση για Αθήνα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα και η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί!

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συναυλίας, για την οποία ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια.

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου ο μεγάλος Βρετανός βάρδος δίνει μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο της “World Peace Is None Of Your Business Tour” για την προώθηση του ομώνυμου δίσκου που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Προκλητικός και επιδραστικός, λατρεμένος από το κοινό όσο λίγοι, σταρ και αντι-σταρ ταυτόχρονα, ο Morrissey ξεπερνάει τα όρια του τραγουδιστή/τραγουδοποιού, καθώς η περσόνα και η τέχνη του έχουν πια στεφθεί με φήμη ανάλογη ενός Oscar Wilde. Τα δεκάδες τραγούδια του που έχουν γίνει επιτυχίες (με τους Smiths και στην προσωπική καριέρα του) αλλά και οι αντιδράσεις που προκαλούν οι εκάστοτε δηλώσεις του για ποικίλα κοινωνικά θέματα, το αποδεικνύουν.

Το ελληνικό κοινό τον λατρεύει και το έχει αποδείξει κάθε φορά που μας επισκέπτεται, με πιο πρόσφατη την, προ διετίας, εμφάνισή του στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Στη συναυλία της 5ης Δεκεμβρίου ο Morrissey μας παρουσιάζει το νέο δίσκο του “World Peace Is None Of Your Business”, αλλά και πολλά πασίγνωστα τραγούδια από την τριαντακονταετή καριέρα του.