Mount Olymprov: Το 3ο διεθνές φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy Theater

120 καλλιτέχνες, 20 χώρες, 30 σεμινάρια, 16 παραστάσεις, 9 εκπαιδευτές, 5 μέρες

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, μία διοργάνωση-γιορτή του Improv Comedy Theater φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο. Μετά την επιτυχία του πρώτου και του δεύτερου Μt Olymprov, η ImproVIBE μας καλεί σε ένα 5ήμερο φεστιβάλ γεμάτο παραστάσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες αυτής της συναρπαστικής μορφής θεατρικής τέχνης. 120 ξεκαρδιστικοί, ταλαντούχοι καλλιτέχνες από 25 διαφορετικές χώρες επισκέπτονται την Αθήνα για να δημιουργήσουν θεατρικά έργα επί σκηνής και να σας προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το Improv Comedy Theater είναι μια νέα μορφή θεατρικής τέχνης στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει το Improv να διαφέρει από τις υπόλοιπες θεατρικές τέχνες είναι ότι ανεβαίνει ο θίασος στη σκηνή και επινοεί όλο το θεατρικό έργο επί σκηνής εκείνη τη στιγμή. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στην δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των ηθοποιών. Δεν υπάρχει ούτε σενάριο, ούτε σκελετός, ούτε προαποφασισμένοι χαρακτήρες, ούτε συγκεκριμένη δομή, ούτε καμία δικλείδα ασφαλείας. Κάθε έργο είναι μοναδικό, γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Οι χώροι του Θεάτρου Άλφα.Ιδέα θα ανοίγουν για το γενικότερο κοινό από τις 20:00 κάθε μέρα, με τις παραστάσεις να ξεκινάνε στις 20:30. Κάθε βράδυ θα διεξάγεται και μια νέα παράσταση Improv Comedy Theater, με τη συμμετοχή 4 διεθνών θιάσων.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ελληνικό κοινό αυτή τη νέα μορφή θεατρικής τέχνης και να δει κάποια από τα καλύτερα παραδείγματα παγκοσμίως. Προσκεκλημένοι εκπαιδευτές είναι οι: Charna Halpern (US), Gary Schwartz (US), Lee White (CAN), Nick Byrne (AUS), Feña Ortalli (ARG), Marie Wellmann (GER), Gael Perry (FR), Nathan Keates (UK). Προσκεκλημένοι θίασοι είναι από Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Πολωνία, καθώς επίσης και 8 διεθνή ensemble από 20 διαφορετικές χώρες.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.