Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα τα τρία χρόνια ζωής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την έως τώρα πορεία του και τη συνεχή δουλειά του. Κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο του rock και με τη μοναδική ικανότητά τους να ενσωματώνουν δημιουργικά τις ποικίλες επιρροές τους (blues, country, americana κ.α.), οι Mr. Highway Band έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο ύφος. Δυνατό σημείο της μπάντας οι ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ένταση, δυναμισμό και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό του.

Την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, οι Mr. Highway Band αφήνουν για λίγο στην άκρη τον ηλεκτρισμό και παρουσιάζουν, για πρώτη φορά, σε ακουστική μορφή τα κομμάτια του καινούργιου τους δίσκου – και όχι μόνο. Ακουστικές κιθάρες, καχόν, φυσαρμόνικες θα είναι τα στοιχεία μιας ιδιαίτερης βραδιάς με καλεσμένους πολλούς φίλους της μπάντας. Τη βραδιά ανοίγει ο “One man band” Gutter Case με ένα μουσικό ταξίδι σε όλη τη διαδρομή των blues.

Οι Mr. Highway Band είναι: Γιάννης Αφένδρας (Mr. Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης, Κώστας Καλπάκης.