«Νοσταλγείς Μύκονο και καλοκαίρι; Δεν βλέπεις την ώρα για πασχαλινή κατάνυξη στο αγαπημένο αιγαιοπελαγίτικο νησί; Το six d.o.g.s έρχεται να καλύψει το μεγάλο υπαρξιακό σου κενό μέσα στο Μάρτη, με ένα πάρτι που «θα σε ταξιδέψει» (κι ας μην έχει πανσέληνο μαζί, ας μην είμαστε πλεονέκτες).

Μην το δεις σαν ένα κοινό αποκριάτικο πάρτι. Δες το πιο τζετ σετ, πιο πλούτος, πιο «το κορμί μου μεθάει», πιο Μύκονοοοοοοοοοοοοοοοοος! Γιατί κάθε εποχή πρέπει να γιορτάζεται σαν… Μύκονοοοοοοοοοοοοοος! Ντύσου χαρούμενα, φωτεινά, καλοκαιρινά, χλιδάτα (άμα βρεις και κανένα βίντατζ, μην το αντιμετωπίσεις σαν κάτι το ντεμοντέ, μάλλον θα είσαι πιο χιπ, πιο Μύκονοοοοοοοοοοοοοοος!). Εμπνεύσου από το λαμπερό, ελληνικό λαϊφστάιλ, νιώσε ξανά τις… Νύχτες στη Μύκονο, σαν να σε κυνηγούν οι παπαράτσι.

Οι διεθνούς ακτινοβολίας Matina Sous Peau & Ηλίας Φραγκούλης (Elias Fragoulis για το ιντερνάσιοναλ κοινό του) ακύρωσαν ντι-τζέι σετ στο Μόντε Κάρλο μόλις άκουσαν ότι η Αθήνα θα ζήσει το κλίμα της Μυκόνου για μία νύχτα, έτσι ώστε να βρεθούν κοντά στους πιο όμορφους ανθρώπους της πόλης και να γλεντήσουν μαζί τους, παίζοντας καλτ επιτυχίες από το παγκόσμιο ρεπερτόριο που θα ήθελε να ξεχάσει η ανθρωπότητα (θα γίνουν ομορφιές).

Το πάρτι θα περιλαμβάνει και καραόκε (δεν είχαμε μπάτζετ για φίρμα λαϊκού παλκοσένικου, γίνε εσύ η φίρμα της βραδιάς!). Γίνε φιλί στο φιλί μου. Και μην ξεχάσεις το αντηλιακό σου!»