Nastia + Sonodab w/ Anestie Gomez + Mar P

Ένα open-air party με τη γνωστή DJ της ευρωπαϊκής house και techno σκηνής

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, το six d.o.g.s ενώνει για πρώτη φορά τις δυναμεις του με το mobile party Playground, για ένα open-air party στο Sub open air club, στον Βοτανικό. Καλεσμένη η ανερχόμενη Ουκρανή DJ και παραγωγός Nastia, που έκανε ντεμπούτο στην Αθήνα τον προήγουμενο Νοέμβριο στο six d.o.g.s, αλλά και ο Ισπανός DJ και παραγωγός, Sonodab.

Η Ουκρανή Nastia, ξεκίνησε την καριέρα της πριν από περίπου μια δεκαετία. Σήμερα θεωρείται μια από της πιο γνωστές DJs της Ευρωπαϊκής house και techno σκηνής. Ο γεμάτος χαρακτήρα ήχος της, ένας συνδυασμός σύγχρονου techno με minimal, strippeddown ghetto funk, έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς παγκοσμίως. Αφού δούλεψε για πέντε χρόνια για το Kazantip, ξεκίνησε το δικο της project, κάτω απο το όνομα Propaganda, «υπογράφοντας» parties, radio show και ένα label βινυλίου.

Σε intro και ο outro sets αντίστοιχα, η Mar P. και ο Anestie Gomez, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου του από την six d.o.g.s records.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €
tags / dj sets / party

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.