Μετά την εμφάνισή της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Ειρήνη Σκυλακάκη επιστρέφει με μία συναυλία, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στο Fuzz club, όπου μαζί με την πολυμελή μπάντα της θα παρουσιάσει το νέο της δίσκο «Before Dawn», γνωστές επιτυχίες από το ντεμπούτο της άλμπουμ και διασκευές από Bob Dylan και Joan Baez μέχρι Lumineers και Alt-J.


Ακούστε το τραγούδι «Tonight» από την Ειρήνη Σκυλακάκη

Το κοινό τη γνώρισε το 2012 όταν το «In The Light» από το ντεμπούτο της Wrong Direction, διείσδυσε στις ραδιοφωνικές playlist.Έκτοτε,  η Ειρήνη, τελείωσε το μεταπτυχιακό της στα Νομικά και επέστρεψε για να ετοιμάσει το δεύτερο άλμπουμ. Ο νέος της δίσκος περιλαμβάνει 12 αγγλόφωνα τραγούδια ακουστικής pop-folk που υπογράφει η ίδια η Ειρήνη, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή του δίσκου, υπογράφει ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, ο οποίος είναι στο πλευρό της ως ενορχηστρωτής και μουσικός και στις live εμφανίσεις της. Στο δίσκο, συμμετέχουν έλληνες μουσικοί, όπως οι Μιχάλης Καλκάνης, Θάνος Μιχαηλίδης, Χρήστος Πετεβής, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Αντώνης Σουσάμογλου και Αντώνης Ανδρέου.

Η 24χρονη Ειρήνη Σκυλακάκη πιστοποιεί την ύπαρξη της ελληνικής γυναικείας neo-folk σκηνής. Στις βασικές επιρροές της συγκαταλέγονται η Laura Marling, η Regina Spektor, οι Mumford and Sons και ο Johnny Flynn.