New Year’s Eve 24h Marathon: On The House #6

Mια 24ωρη γιορτή με δώρα, λιχουδιές, κεράσματα & feel good techno vibes

Το six d.o.g.s, τηρώντας τις παραδόσεις, καλεί και φέτος, για έκτη χρονιά, όλους τους φίλους του σε μία 24ωρη γιορτή, που θα διεξαχθεί σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της παραμονής μέχρι νωρίς το μεσημέρι της 1ης ημέρας του 2016.

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, παλιοί και νέοι, γνωστοί και άγνωστοι, γάτες, σκυλιά, παιδιά, 1.000 καλοί χωράνε και είναι ευπρόσδεκτοι τόσοι κι ακόμη περισσότεροι.

Στις 10:00 το πρωί ανοίγει ο κήπος
Όπως κάθε μέρα. Αλλά εκείνη τη μέρα θα είναι διαφορετικά. Καφέδες, σοκολάτες, αχνιστά ροφήματα, ζεστό κρασί, και τα cocktail του νέο εποχικού καταλόγου υπόσχονται ζεστές καρδιές και κόκκινα μάγουλα. Ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα Spiced Butter Rum (με ψητό ανανά, μέλι και Christmas Bitters), ένα Red Nose Negroni (με Gin, Vermouth, μαστίχα και ginger) ή ένα Γέρε Χρόνε Φύγε Τώρα (με Havana Club, Τσάϊ Χριστουγέννων και Moscato d’ Asti). Aυτά και άλλα, μαζί με λιχουδιές και γλυκά κεράσματα θα συνοδεύσουν την τελευταία μέρα του 2015.

Στις 12:00 αρχίζει το The Meet Market
Και θα στήσει τους πάγκους του σε Foyer, Gig Space και Project Space για να πάρετε όλα εκείνα τα δώρα, σε σας και τους αγαπημένους σας, που αφήσατε φυσικά για τελευταία στιγμή.

Από τις 22:00 το βράδυ ετοιμαζόμαστε για αλλαγή χρονιάς στον κήπο
Από τις 22:00 και για την πρώτη – κρίσιμη – ώρα του 2016 ακολουθούν κεράσματα για τα καλορίζικα. Gluhwein, ζεστό κόκκινο κρασί με μπαχάρια και μήλο, σπιτικά μελομακάρονα και βασιλόπιτα για να γλυκάνουμε τη νέα χρονιά. Στις 00:00 ακριβώς σπάμε ρόδια, ανταλλάσουμε ευχές, φιλιά και αγκαλιές.

Στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα ανοίγει το Gig Space
Και κάνουμε Party. Το πρώτο Party της χρονιάς. Χωρίς είσοδο, χωρίς double-dot, χωρίς τίποτα περιττό. Με τους: Chevy, Lex, Pan, BODJ, Lee Burton, K.atou, Anestie Gomez και Mr. Roussos, να μοιράζουν feel good techno vibes. Φορέστε την καλύτερή διάθεση (και έχετε μαζί γυαλιά ηλίου).

Ο κήπος θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και του event.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.