New year’s (Re) solution

Τέσσερα alternative rock συγκροτήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους

H πρώτη Τρίτη του χρόνου μπαίνει δυναμικά και γεμάτη μουσική. Οι L.O.S.T., Ramona Betrayed Us, Modern Psycho και Noseblunt ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν το δικό τους New Year’s Resolution στο Ρομάντσο.

L.O.S.T. (Lack Of Serious Title)
Έχοντας ξεκινήσει το 2008, και ύστερα από αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους, οι L.O.S.T. έχουν καταλήξει στη σημερινή τους σύνθεση, κουνώντας τους ακροατές τους σε punk rock και hardcore ρυθμούς. Τα Χριστούγεννα του 2008 ηχογράφησαν το πρώτο τους κομμάτι τους, με τίτλο “The decline of a middle person”, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, μέσα από τη συλλογή “Punk Kills Vol.9”, της αμερικάνικης δισκογραφικής “272 Hollywood Records”. Αργότερα, περίπου στα μέσα του 2009, ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “The Decline”, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 μπήκαν στο studio του Σάκη Μπάστα, μπασίστα των ιστορικών Raining Pleasure, αλλά και παραγωγού των L.O.S.T. , με σκοπό την δημιουργία του πρώτου τους LP. Οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αλλά το υλικό είναι ακόμα ακυκλοφόρητο.

Ramona Betrayed Us
Αντιμέτωποι με τη μοίρα, η οποία τους θέλει εξορισμένους σε tea-time land, Συραστάν, και Βόρεια Αφρική, ανήμπορους να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους και να ηχογραφήσουν επιτέλους αυτό το EP, οι τέσσερις φίλοι μας καταπατούν το κάρμα. Οι Ramona Betrayed Us έρχονται για να ταρακουνήσουν το Ρομάντσο, έχοντας τιθασεύσει τη δύναμη του αέρα και έχοντας δει τα αληθινά φώτα της πόλης.

Modern Psycho
Οι Modern Psycho είναι ένα pop-alternative σχήμα που μετρά 7 χρόνια ζωής και αποτελείται από 6 μέλη. Έχουν συμμετάσχει δυο φορές στο Schoolwave (το 2013 και το 2015, ως Sleepfish), και μετά από πολλές αλλαγές και καινούρια στοιχεία, ακούγεται πως έχουν σκοπό να ξεκινήσουν τις εντατικές εμφανίσεις και να δημοσιοποιήσουν υλικό τους, με πρώτο βήμα το single “Tonight” από το επερχόμενο EP.

Noseblunt
Οι Noseblunt είναι ένα νέο συγκρότημα από τη Νέα Αρτάκη, που, μετά από πειραματισμούς στον ήχο του και αλλαγές στη σύνθεσή του, πήρε την τελική του μορφή το 2015. Ήχος γκαράζ, που εμπνέει χορό, τραγούδι, ή και headbanging, στα πλαίσια του rock ‘n’ roll.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

3 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.