Η ταινία «Nocturne» του Κωνσταντή Φραγκόπουλου στο φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας»

Ένα εργο γύρω από τρεις τσακισμένες ψυχές που κρύβονται από τον κόσμο και τον εαυτό τους

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωνσταντή Φραγκόπουλου, με τίτλο NOCTURNE, προβάλλεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22.00, στον κινηματογράφο Odeon Όπερα.

image2

Λίγα λόγια για την ταινία: Αυτοεξόριστοι σε ένα υπόγειο παρκινγκ, τρεις τσακισμένες ψυχές κρύβονται από τον κόσμο και τον εαυτό τους. Η άφιξη ενός μικρού κοριτσιού θα τους δώσει τη δύναμη να βγουν ξανά προς το φως. Ωστόσο, η ελπίδα για μια νέα αρχή καταρρέει όταν διαπράττεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Τώρα κάποιος πρέπει να πληρώσει.

Στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένου του Οουεν Τιλ – ο γνωστός Σερ Αλιστερ  του «Games of Thrones» – και είναι στα αγγλικά . Αν και τα  γυρίσματα της ταινίας  έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, η ιστορία που πραγματεύεται είναι α-χρονική  και θα μπορούσε να διαδραματίζεται σε οποιαδήποτε πόλη. Πρόκειται για ένα υπαρξιακό θρίλερ που μιλάει για  τις  δεύτερες ευκαιρίες της ζωής και τη δύναμη  που χρειάζεται για να τις κατακτήσουμε.

Με τους: Owen Teale, Sasha Alexander, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρη Λάλο, Γιώργος Συμεωνίδη, Λιλλη ΜαυρομάτηNOCTURNE_Poster (1)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.