Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωνσταντή Φραγκόπουλου, με τίτλο NOCTURNE, προβάλλεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22.00, στον κινηματογράφο Odeon Όπερα.

image2

Λίγα λόγια για την ταινία: Αυτοεξόριστοι σε ένα υπόγειο παρκινγκ, τρεις τσακισμένες ψυχές κρύβονται από τον κόσμο και τον εαυτό τους. Η άφιξη ενός μικρού κοριτσιού θα τους δώσει τη δύναμη να βγουν ξανά προς το φως. Ωστόσο, η ελπίδα για μια νέα αρχή καταρρέει όταν διαπράττεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Τώρα κάποιος πρέπει να πληρώσει.

Στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένου του Οουεν Τιλ – ο γνωστός Σερ Αλιστερ  του «Games of Thrones» – και είναι στα αγγλικά . Αν και τα  γυρίσματα της ταινίας  έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, η ιστορία που πραγματεύεται είναι α-χρονική  και θα μπορούσε να διαδραματίζεται σε οποιαδήποτε πόλη. Πρόκειται για ένα υπαρξιακό θρίλερ που μιλάει για  τις  δεύτερες ευκαιρίες της ζωής και τη δύναμη  που χρειάζεται για να τις κατακτήσουμε.

Με τους: Owen Teale, Sasha Alexander, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρη Λάλο, Γιώργος Συμεωνίδη, Λιλλη ΜαυρομάτηNOCTURNE_Poster (1)