Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο Kookoo Live Music Bar, η Playfalse παρουσιάζει την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς των North Shore Lioness.

Αλλεπάλληλα riffs, δυναμικά beats, εναλλασσόμενα screams με αρμονικές διφωνίες δημιουργούν μία δίνη ευχάριστου κλίματος, αλλά και ένα γεμάτο συγκίνηση, αποχαιρετιστήριο set για τον κιθαρίστα τους Παύλο, ο οποίος στα τέλη του μήνα φεύγει μόνιμα για τον Καναδά.

Μαζί οι φίλοι τους DayOof, Lopeholt και AcousticCovers WhenPunk RockBothers υπόσχονται να προσφέρουν ένα θέαμα σε νότες post- hardcore, punk rock και acoustic.

Το live ανοίγουν οι Acoustic Covers When Punk Rock Bothers. Τι συμβαίνει όταν το beatbox συναντάει ακουστικές κιθάρες; Οι acoustic διασκευές που δεν επιτρέπουν αποχή από το χορό σε κανέναν.

Οι Lopeholt είναι μία τετραμελής rock μπάντα από την Αθήνα, που εμφανίζονται στη συνέχεια για να παίξουν τραγούδια από το πρώτο τους EP που κυκλοφορεί σύντομα.

Ακολουθούν οι Day Oof, οι οποίοι έχοντας χτίσει ένα cult following ανά τα έτη στο χώρο του technical punk rock, καλούνται να παίξουν ένα set από γνωστές και αγαπημένες τους επιτυχίες (solid performance) και να δώσουν μία γεύση από το επερχόμενο LP τους.

Οι North Shore Lioness είναι μία πενταμελής μπάντα. Σχηματίστηκε το 2012 και μετά από πολλαπλές αλλαγές στο line-up της, ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις την άνοιξη του 2014, κερδίζοντας με μικρά βήματα ένα κοινό με τον επηρεασμένο από διάφορα είδη, post – hardcore ήχο τους.