Το καλοκαίρι που πέρασε οι Dropkick Murphys, βρέθηκαν στο Rockwave Festival ξεσηκώνοντας το κοινό και επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Principal Club Theater (για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη) & το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Piraeus 117 Academy.

Οι Dropkick Murphys είναι το Celtic punk. Σχηματίστηκαν το 1996 στη Μασαχουσέτη και 2 χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, “Do or Die”. H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio album τους “Gang’s All Here”. Ανήκουν στα ελάχιστα groups που κάθε τους κυκλοφορία ήταν συνεπής με όσα πρεσβεύει το συγκρότημα. Το «Τhe Meanest of All Times” γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τους fans με το “Johnny I hardly knew ya” να τραγουδιέται από τους οπαδούς τους, όπως και ο πιο πρόσφατος δίσκος «Signed and Sealed in Blood” που συμπεριελάμβανε το “Rose Tattoo”.

Οι Dropkick Murphys δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την εργατική τάξη, την στήριξη τους σε αυτή, ενώ δεν ήταν λίγες οι  φορές που βρέθηκαν πλάι σε κοινωνικές ομάδες όταν εκείνες διεκδικούσαν στοιχειώδη δικαιώματα. Ο Κen Casey (μπάσο, φωνή) ιθύνων νους του συγκροτήματος έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά του φασισμού και του ναζισμού, αποδεχόμενος την πολιτική χροιά κάποιων εκ των τραγουδιών τους.