Ο Anser καταλαμβάνει ζωντανά το «Λοσάντζελε» τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 σε ένα επετειακό live streaming μέσω του viva.gr. Ο Σπαρτιάτης rapper επιστρέφει στη σκηνή μετά από 15 μήνες συναυλιακής σιγής.

Την 1η Μαρτίου του 2019 κυκλοφόρησε το album του με τίτλο «Άδυτο». To «Πια Δε Με Νοιάζει», σηματοδότησε την αρχή της νέας εποχής του Anser. Μίας περισσότερο μοναχικής διαδρομής καλλιτεχνικά, αλλά με πολλούς και πιστούς συνοδοιπόρους σε ένα ταξίδι γεμάτο κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλη τη hip hop κοινότητα.

Δύο ακριβώς χρόνια μετά και με τα συναυλιακά stages, ανά τον πλανήτη να έχουν σιγήσει λόγω πανδημίας, ο Σπαρτιάτης καλλιτέχνης, επιστρέφει με ένα επετειακό Live Streaming Concert στα πλαίσια του Hip Hop nights @Losantzele Stage. Ανάμεσα σε αναφορές της πορείας του ως σήμερα, θα γίνει παρουσίαση για πρώτη φορά των singles «Χαμαρέτου» και «Ίσως να μη γεράσουμε», καθώς δεν δόθηκε ακόμη η ευκαιρία να παρουσιαστούν ζωντανά.

Επί σκηνής ο σταθερός συνοδοιπόρος του Anser, Andri J, αλλά και ο Π.Ι.Ε.Β. των Bad Poetry Social Club, ο οποίος ενδιάμεσα της ροής της συναυλίας, με φόντο ειδικά διαμορφωμένα για την περίσταση visuals, θα αφηγηθεί τα ποιήματα του.

Στην προσπάθεια του να χαρίσουν ζωντάνια μέσω της μουσικής τους, ποσό από τα έσοδα των εισιτηρίων θα πάει στη «ΣΧΕΔΙΑ», το περιοδικό δρόμου που στηρίζει αστέγους και κοινωνικές ομάδες που επιβιώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας.