Ο Bruce Dickinson σε ένα μοναδικό one-man show στην Αθήνα

Bruce Dickinson

Μία από τις ιστορικότερες μορφές της μουσικής ιστορίας έρχεται για μία μοναδική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς

Ο Bruce Dickinson αποτελεί, δίχως αμφιβολία, μία από τις ιστορικότερες μορφές της μουσικής ιστορίας. Πέρα από τις δεκαετίες που έχει περάσει δίνοντας αξέχαστες live εμφανίσεις με τους Iron Maiden, η ζωή του Bruce Dickinson είναι εξίσου συναρπαστική και εκτός σκηνής.

Πολυπράγμων όσο λίγοι, ο Bruce Dickinson έχει ασχοληθεί με την αεροπορία ως πιλότος και επιχειρηματίας, ενώ παράλληλα είναι ζυθοποιός, ομιλητής, σεναριογράφος, δημοσιευμένος συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και ξιφομάχος.

Το 2017, η αυτοβιογραφία του What Does This Button Do?, έγινε αμέσως best-seller στους New York & UK Times ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε σε επιλεγμένες αίθουσες της Βρετανίας, παρουσιάζοντας μέρη του και απαντώντας σε ερωτήσεις των θαυμαστών του.

Φυσικά, το What Does This Button Do? – An Evening with Bruce Dickinson εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση, θυμίζοντας σε πολλά σημεία stand-up show. Κοινό και κριτικοί παγκοσμίως εντυπωσιάζονται από την δεινότητά του και χαρακτηρίζουν το show ως must-see.

Το What Does This Button Do? – An Evening with Bruce Dickinson χωρίζεται σε δύο μέρη και η διάρκειά του ξεπερνά τις δύο ώρες. Στο πρώτο, ο Bruce αφηγείται, πάντοτε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του. Μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του!

Το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό του Bruce, σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων. Οι fan ρωτούν και ο Bruce απαντά αυτοσχεδιάζοντας, με το κλασικό χιούμορ που διακρίνει τον χαρισματικό frontman.

Στις 4 Νοεμβρίου, το ελληνικό κοινό θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά το απόλυτο είδωλο της μουσικής, να ακούσει τις εμπειρίες του και να γίνει μέλος του θαυμαστού κόσμου του Bruce Dickinson.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

39 €
- 90 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.