Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Θέατρο Άλσος για δύο μουσικές παραστάσεις με την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου

Χρήστος Νικολόπουλος στο Θέατρο Άλσος

Οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες καθώς και διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του συνθέτη

7 Σεπτεμβρίου 2021
- 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος διαχρονικός και σύγχρονος λαϊκός συνθέτης συντροφιά με τις μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου έρχεται για δύο ξεχωριστές παραστάσεις, την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Ελένη Βιτάλη έχει γράψει το «Παίξε Χρήστο επειγόντως» σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με τη Γλυκερία το «Άιντε μάτια μου γλυκά» του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου το «Δεν μετανιώνω» του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα.

Στις δύο συναυλίες του Άλσους οι τρεις μούσες του Χρήστου Νικολόπουλου θα ερμηνεύσουν και μεγάλες του επιτυχίες, που τραγούδησαν σημαντικά ονόματα όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι. Επίσης θα τραγουδήσουν διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του συνθέτη με τη συνοδεία μιας 10 μελούς ορχήστρας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 50 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00
Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 15
- 50 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ευελπίδων 4, Κυψέλη, Πεδίον του Άρεως

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.