Ο Εγωιστής Γίγαντας

Παράταση παραστάσεων για το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, από την ομάδα "Λωτοφάγοι"

Η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι συνεχίζει τις παραστάσεις στο θέατρο Eliart και σας προσκαλεί στο διαδραστικό, θεατρικό παραμύθι «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ. Ένα παραμύθι που προβάλλει την αγάπη και την ανθρωπιά και μας υπενθυμίζει πως τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.

Στον πανέμορφο κήπο ενός γίγαντα έπαιζαν μικρά παιδιά. Εκείνος όμως τα έδιωξε όταν επέστρεψε και έχτισε ολόγυρα του, έναν ψηλό φράχτη, απαγορεύοντας την είσοδο στα παιδιά. Από τότε, η άνοιξη και το καλοκαίρι δεν ξαναήρθαν ποτέ. Τα πουλιά έφυγαν. Το χιόνι και το χαλάζι έπεφταν αδιάκοπα. Τα λουλούδια δε φύτρωναν και τα δέντρα δεν άνθιζαν. Όμως μια μέρα τα παιδιά τρύπωσαν στον κήπο κρυφά. Θα τα καταφέρουν να αλλάξουν τα πράγματα; O γίγαντας θα καταλάβει και θα αγαπήσει τα παιδιά;

Ελάτε να ζωγραφίσουμε μαζί τον κήπο του Γίγαντα… να χτίσουμε και να γκρεμίσουμε τον φράχτη, να γνωρίσουμε την παγωνιά και το χιόνι, να ανθίσουμε μαζί με τα λουλούδια και να πετάξουμε σαν τα πουλιά.

Συντελεστές

Ηθοποιοί -Εμψυχωτές: Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, Κωνσταντίνα Τσίτσια-Γεωργαντά
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μάυ Χάννα
Αφίσα: Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.