Ο Γιώργος Νταλάρας για δύο μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο

Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, δύο συναυλίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy

Ένα βράδυ δεν ήταν αρκετό. Αφού ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στις 19 Ιουνίου στο Ηρώδειο, προστίθεται και η επόμενη μέρα 20 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, δύο συναυλίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Οι βραδιές στο Ηρώδειο που φέρνει επί σκηνής εξαιρετικούς μουσικούς από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, θα περιλαμβάνει επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών, μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τραγούδια από τη Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα.

Η σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της Σμύρνης με τον Γιώργο Νταλάρα εντάχθηκε στην πολιτιστική συνεργασία των Δήμων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, με τίτλο «Σμύρνη – Νέα Σμύρνη: γέφυρες πολιτισμού».

Η Σμύρνη έχει για τους περισσότερους Έλληνες το πρόσωπο ενός Μικρασιάτη συγγενή ή φίλου. Είναι μια πόλη που δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα: πόνου, καταστροφής και ξεριζωμού από τη μια, αγάπης και περηφάνιας για έναν σπουδαίο τόπο των προγόνων από την άλλη.

Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών που θα ακούσουμε τις δύο βραδιές στο Ηρώδειο υπογράφει ο Κώστας Γανωσέλης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Νταλάρα στις συνεργασίες του με μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες σε όλον τον κόσμο. Με τη Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης συνεργάζεται μία ομάδα από σπουδαίους Έλληνες σολίστες. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού, και η χορωδία «Μελωδοί» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Ζιάκα.

Συντελεστές

Μουσική διεύθυνση: Hakan Şensoy
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Γανωσέλης
Σχεδιασμός ήχου – Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης – Αντώνης Ζαχόπουλος 
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος 

Μουσικοί: Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης και οι σολίστες Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Κωνσταντίνος Γεδίκης (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Ανδρέας Κατσιγιάννης (σαντούρι), Μάνος Γρυσμπολάκης(ακορντεόν)

Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας 

Συμμετέχουν: η Ασπασία Στρατηγού και η χορωδία «Μελωδοί» – Μουσική διεύθυνση Γιώργος Ζιάκα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 85 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.