Ο Good Job Nicky για πρώτη φορά στη σκηνή του SNF Nostos

Ο Good Job Nicky στο SNF Nostos 2021

Ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα, αφιερωμένο σε όσους θέλουν να απολαύσουν ζωντανά μια φωνή, που αναδύθηκε μέσα σε σκληρό lockdown

27 Αυγούστου 2021

Ο Good Job Nicky έρχεται live στη Σκηνή στο Ξέφωτο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 για να παρουσιάσει -πρώτη φορά ολοκληρωμένα- τα σημαντικά τραγούδια, δικά του και άλλα, που τον ορίζουν, στήνοντας ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα, αφιερωμένο σε όσους θέλουν να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική φωνή, που αναδύθηκε μέσα σε σκληρό lockdown. Μαζί του θα είναι ο Ερμής Γεραγίδης, και η χορευτική ομάδα Wolves Team.

Ο Good Job Nicky είναι o 25χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2021 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του ”January 8th”, μας κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το sui generis στυλ του και τα μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Ο Good Job Nicky είναι ο ερμηνευτής και δημιουργός (γράφει όλους τους στίχους και μεγάλο μέρος της μουσικής) που φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί πολύ τα επόμενα χρόνια, βάζοντας αυτή τη στιγμή τις τελευταίες πινελιές στο νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, μερικούς μόνο μήνες μετά το πρώτο.

Συντελεστές

Μανώλης Γιαννίκιος (drums)
Αννα Θανά (πρώτο βιολί)
Κατερίνα Τζίτζου (δευτερο βιολί)
Ίρινα Δημάκη (τσέλο)
Κλαβδία Παπαδοπούλου (φωνητικά)
Νάσος Ψειμάδας (φωνητικά)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 | 21:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.