Ο Good Job Nicky έρχεται live στη Σκηνή στο Ξέφωτο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 για να παρουσιάσει -πρώτη φορά ολοκληρωμένα- τα σημαντικά τραγούδια, δικά του και άλλα, που τον ορίζουν, στήνοντας ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα, αφιερωμένο σε όσους θέλουν να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική φωνή, που αναδύθηκε μέσα σε σκληρό lockdown. Μαζί του θα είναι ο Ερμής Γεραγίδης, και η χορευτική ομάδα Wolves Team.

Ο Good Job Nicky είναι o 25χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2021 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του ”January 8th”, μας κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το sui generis στυλ του και τα μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Ο Good Job Nicky είναι ο ερμηνευτής και δημιουργός (γράφει όλους τους στίχους και μεγάλο μέρος της μουσικής) που φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί πολύ τα επόμενα χρόνια, βάζοντας αυτή τη στιγμή τις τελευταίες πινελιές στο νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, μερικούς μόνο μήνες μετά το πρώτο.