Ο πετυχημένος stand up κωμικός και βασιλιάς των one-liners, Jimmy Carr, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 με το show του «Terribly Funny», στο Θέατρο Άλσος.

Βραβευμένος κωμικός και παρουσιαστής, ο Jimmy Carr είναι από τους καλλιτέχνες που μπορούν να περηφανεύονται για την καριέρα τους καθώς η αξία, το ταλέντο και η τεράστια εμπειρία του αναγνωρίζεται σε διεθνείς χώρους και τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο αγαπητούς αλλά και επιτυχημένους κωμικούς σήμερα.

Πρόκειται για έναν κωμικό που ξεχωρίζει για το αβυσσαλέο, συχνά σκοτεινό και αιχμηρό χιούμορ, το υψηλό επίπεδο εκτέλεσης αστείων αλλά και για τα θανατηφόρα one-liners.

Με ένα τεράστιο ρεπερτόριο στο ενεργητικό του και με πληθώρα παραστάσεων σε σκηνές της Αγγλίας αλλά και της Αμερικής, ο Jimmy Carr έχει κυκλοφορήσει 8 live dvd όπως «Live», «Stand Up», «Comedian», «In Concert», «Telling Jokes», «Making People Laugh», «Being Funny» και «Laughing & Joking».

To 2015 ήταν ο πρώτος Βρετανός κωμικός που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Netflix για τα δικαιώματα του κωμικού μονόλογου «Funny Business», που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016. Μεταξύ άλλων, το 2019 κυκλοφόρησε το επιτυχημένο κωμικό special «The Best of Ultimate Gold Greatest Hits» μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Παράλληλα, έχει δοκιμαστεί ως παρουσιαστής και οικοδεσπότης, με μεγάλη επιτυχία, σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως, «8 Out Of 10 Cats», «8 Out Of 10 Cats Does Countdown», «Big Fat Quiz Of The Year» και «Big Fat Quiz Of Everything», καθώς και αλλεπάλληλες εμφανίσεις στα «QI» και «A League Of Their Own». «The Fix», είναι ο τίτλος της νέας ανατρεπτικής εκπομπής του που προβάλλεται από τη Netflix.