Ο Jose Carreras στην τελευταία του μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Jose Carreras

Ο σπουδαίος Ισπανός ερμηνευτής της όπερας στην τελευταία του μεγάλη θεαματική εμφάνιση για το ελληνικό κοινό

Ο σπουδαίος ερμηνευτής της όπερας Jose Carreras, πρόκειται να αποθεώσει το ελληνικό κοινό, με την τελευταία του μεγάλη εμφάνιση στην Ελλάδα.

Τον μεγάλο καλλιτέχνη θα πλαισιώσει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, με τα μαγικά ηχοχρώματα 70 περίπου μουσικών επί σκηνής, παρουσιάζοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού τραγουδιστή, που έγιναν έμβλημα για πολλές γενιές.

Η συναυλία χαρακτηρίζεται ως μοναδική, όχι μόνο γιατί ο μεγάλος καλλιτέχνης έχει περιορίσει στο έπακρο τις εμφανίσεις του σε μεγάλους χώρους, αλλά και γιατί θα είναι η τελευταία του εμφάνιση τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλες τις Βαλκανικές χώρες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

17 Απαντήσεις

  1. Αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις με άλλον τρόπο, ανέβα επάνω στις νότες και άφησε τις νότες να σε ταξιδέψουν. Πόσο μάλλον, όταν η φωνή κ η παρουσία ενός σύγχρονου μύθου, του Jose Carreras ερμηνεύουν και παρουσιάζουν την μουσική. Εξαιρετικό μουσικό δρώμενο, από αυτά που δεν πρέπει κανεις να χάσει.

  2. Πιστεύω, πως θα είναι μοναδική εμπειρία για όποιον αξιωθεί να τη ζήσει. Όταν οι καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μπροστά στο κοινό, η ευχαρίστηση είναι αμφίδρομη. Ελπίζω να καταφέρω είμαι και εγώ εκεί.

  3. Μοναδική Ευκαιρία για τους Έλληνες.
    Κατά την γνώμη μου το ΟΑΚΑ είναι πολύ μικρό για αυτό το γεγονός.

  4. Είμαι 25 χρόνια στην Ελλάδα χωρίς να έχω την ευκαιρία να πάω σε όπερα που είναι η μεγάλη μου αγάπη…ούτε τα παιδιά μου μπόρεσα να πάω…οπότε το θέλω με όλη μου την καρδιά… ευχαριστώ πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.