Ο Kos. Κ για ένα live στη σκηνή του six d.o.g.s

Kos K. live - six d.o.g.s

Μια διαδρομή μεταξύ rock & grunge ήχων και folk στιγμών επί σκηνής

13 Μαΐου 2022

Ο τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός Kos. Κ έρχεται ζωντανά στη σκηνή του six d.o.g.s την Παρασκευή 13 Mαΐου.

Το εκρηκτικό ροκ τρίο -με τον Ηλία Αρωνίδη στα τύμπανα, τον Χαράλαμπο Κουρτάρα στο μπάσο και τον ίδιο στην κιθάρα και τα φωνητικά- ξεδιπλώνει επιλεγμένα tracks από τα 4 προσωπικά άλμπουμ του Κ στο γνωστό στέκι της Αβραμιώτου.

Την εκδήλωση ανοίγει ο bhukhurah.

Kos K.

Μια διαδρομή που ξεκινά από το μακρινό 2010 του «Εδώ είναι το σπίτι μου» και του ντεμπούτο e.p. με τίτλο «Κος Κ» που εμπεριείχε το track «Κορίτσι του μήνα», μέχρι τα «Σήματα Καπνού» του 2013 και ως τις «40 μέρες» του 2015, για να καταλήξει στο σχετικά πρόσφατο «Ρεπό» του 2021 αλλά και στο μερικών εβδομάδων «Αν», τη live εκτέλεση με ακουστική κιθάρα και φυσαρμόνικα που αποτελεί το νέο του single και το οποίο κυκλοφόρησε από τη Mellowsophy Music. Μια διαδρομή μεταξύ rock & grunge ήχων και folk στιγμών όπως η «Ξένη» και το «Πάρε τα μάτια μου και κοίτα» επί της σκηνής του six d.o.g.s.

bhukhurah

Ο bhukhurah (Μπούκουρας) είναι το alias του Χρήστου Μπεκίρη, μουσικού παραγωγού με βάση την Αθήνα και μέλος των CHICKN, The Callas κ.ά. Παρουσιάζει ζωντανά το προσωπικό του υλικό, συνοδευόμενος από τον ντράμερ Παντελή Καρασεβδά (CHICKN, Prins Obi και άλλα). Έχει κυκλοφορήσει 2 singles «Παράμερα» και ”Full of Grapes” και ο μέχρι τώρα ήχος του χαρακτηρίζεται ως neo-psychedelic, indie με πολύπλευρες επιρροές από 60s-70s psychedelic & soft rock μέχρι modern pop / hip-hop.

Εισιτήρια

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παρασκευή 13 Mαΐου 2022
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 10 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.