Ο κόσμος της Σtella ξετυλίγεται σε 10 κομμάτια

Η γυναικεία φωνή της ελληνικής electro-pop σκηνής παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ της

Η Σtella παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ της ζωντανά την Τετάρτη 24 Μαρτίου στο Μύλος Club στην Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Ρομάντσο. Θα ακολουθήσει ένα εορταστικό after party με τους NΤΕΙΒΙΝΤ και Blue Lagoon ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο Big Fat Lips.

Η Σtella είναι ήδη γνωστή ως η χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electropop σκηνή. Μετά από πολλές συνεργασίες και συμμετοχές (My Wet Calvin, Sillyboy, Coti K., Expert Medicine, Nteibint, Sad Disco) και δύο side projects (Fever Kids, Chest) ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο το όνομά της.

Ο κόσμος της Σtella ξετυλίγεται σε 10 κομμάτια όπου η αγάπη για τα 80’s είναι εμφανής, τα συνθεσάιζερ ενισχύονται από τους ήχους funky κιθάρας και δυναμικού μπάσου, τα disco beats και οι πολύχρωμες ποπ υφές αγκαλιάζουν τα φωνητικά της Στέλλας. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2014 και η ίδια έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους και έχει παίξει τα περισσότερα όργανα, ενώ την παραγωγή υπογράφουν η Σtella και ο Nteibint. Τα κομμάτια Detox και Picking Words έχουν ήδη αγαπηθεί από το ραδιόφωνο.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Σtella στο ελculture και τη Νίκη Ξένου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.