O Max Cooper στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για ένα live – εμπειρία με υπνωτικά visuals στα ιστορικά τείχη του μνημείου

Max Cooper

Ο Άγγλος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής σε μια οπτικοακουστική εμπειρία στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021

6 Ιουλίου 2021

O Max Cooper, ο καινοτόμος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, θα εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 6 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.

Ο Max Cooper θα ξεδιπλώσει τη ζωηρή του φαντασία σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Αθήνας, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μια οπτικοακουστική εμπειρία, από υπνωτικά visuals που προβάλλονται στα ιστορικά τείχη του μνημείου, προηγμένων τεχνικών προδιαγραφών και ηχητικού εξοπλισμού, μέσα από μία μίξη τέχνης, επιστήμης και μουσικής.

Max Cooper

Ο Άγγλος παραγωγός αποτελεί εξέχουσα προσωπικότητα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Λίγοι καλλιτέχνες έχουν πετύχει να διερευνήσουν και να προωθήσουν τη σύνδεση μεταξύ εικαστικής τέχνης, μουσικής και επιστήμης τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα του, η δημιουργική περιέργεια και η ευαισθησία του, έχει προσφέρει εξαιρετικές και πολύπλοκες μουσικές δημιουργίες που εμπνέονται από την επιστήμη της γενετικής και ερευνούν έννοιες όπως ανάδυση, ταυτότητα και άπειρο, καταλήγοντας σε μια αφηρημένη μουσική αφήγηση. Έχει εμφανιστεί σε όλα σχεδόν τα παγκόσμια φεστιβάλ και έχει να επιδείξει πολυάριθμες sold out παραστάσεις σε υψηλού κύρους χώρους ανά τον κόσμο. Έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία στούντιο άλμπουμ, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς σύγχρονους κλασικούς συνθέτες όπως Michael Nyman, Tom Hodge, Nils Frahm και Bruce Brubaker. Οι πρωτότυπες παραγωγές του, οι ικανότητές του ως DJ και οι παραστάσεις του έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αρκετές καταχωρήσεις στο RA top 100.

Max Cooper

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 68 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 | 21:00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 15
- 68 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.