Ο Parov Stelar και ο Gramatik έρχονται στο Release Athens 2020

Σε μια βραδιά electro swing

«Το Release Athens 2020 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar σε μια βραδιά electro swing. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η Πλατεία Νερού θα χορέψει από άκρη σε άκρη με τις επιτυχίες του πιο διάσημου Αυστριακού καλλιτέχνη και της μπάντας του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μαζί του, άλλο ένα σπουδαίο όνομα! Ο “μάγος” της κονσόλας, Gramatik, έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να μας… επιτεθεί με έναν πελώριο ήχο από funky, hip-hop, electro και dubstep ρυθμούς.

Ο Parov Stelar και ο Gramatik θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα, Σάββατο 20 Ιουνίου, στο Fix Factory Of Sound Open Air.

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, θεωρείται ως ο “εφευρέτης” του electro swing. Το κοινό τον πρωτογνώρισε από τις επιτυχίες που ηχογράφησε (“All Night”, “The Sun”, “Catgroove”, “The Princess”, “Booty Swing”, “The Phantom” κ.α.) κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το ραδιοφωνικό airplay. Όμως, η μεγάλη του δύναμη παραμένει η σκηνική του παρουσία, παρέα με την πολυμελή μπάντα του. Πλέον, μετράει περισσότερα από 1.000 shows, με απανωτά sold-out σε εμβληματικούς χώρους όπως το Play Station Theater στη Νέα Υόρκη, το Alexandra Palace στο Λονδίνο και το Zenith στο Παρίσι, αλλά και σε πολλά σπουδαία φεστιβάλ, όπως τα Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop, μεταξύ άλλων.

O νέος του δίσκος, “Voodoo Sonic – The Trilogy”, χωρίζεται σε τρία μέρη, με το πρώτο να έχει ήδη κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες και τα δύο επόμενα να καταφθάνουν μέσα στη χρονιά. Ένα ακόμα ταξίδι προς τη μουσική ελευθερία και την εξερεύνηση νέων ηχητικών τοπίων που φαίνεται πως θα τον οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.

Την ίδια στιγμή, είναι περιζήτητος remixer – με συνεργασίες από Tony Bennett & Lady Gaga μέχρι Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye, Bryan Ferry – ενώ έχει ντύσει με τη μουσική και τα τραγούδια του αμέτρητες διαφημίσεις, ταινίες και σειρές!

Αν η ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου είναι “πως θα διασκεδάσω” o Parov Stelar είναι η απάντηση! Το ελληνικό κοινό το γνωρίζει ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο γι’ αυτό και δίνει πάντοτε βροντερό παρών στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Gramatik (αληθινό όνομα Denis Jašarević) ξεκίνησε από τη Σλοβενία με ιδιαίτερη ορμή και σύντομα εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς / παραγωγούς στον κόσμο, με τον δικό του χαρακτηριστικό στυλ που συνδυάζει την electronica με hip-hop και trip-hop στοιχεία.

Εξελίσσοντας τον ήχο του, σύστησε στον κόσμο το δικό του Bluestep, έναν σταθερό dubstep ρυθμό με jazz / blues / funk στοιχεία και δάνεια από μουσικές των 50s και 60s. Ταυτόχρονα, παραμένει πολύπλευρος, αλλάζοντας συνεχώς ύφος και διάθεση, διατηρώντας πάντοτε τον πυρήνα των φίλων του και κερδίζοντας πολυάριθμους νέους fans ανά τον κόσμο. Περίοπτη θέση στη ραγδαία ανοδική πορεία του καλλιτέχνη κατέχει και το ελληνικό κοινό, το οποίο τον αγάπησε και τον υποστήριξε από την πρώτη στιγμή.

Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική του προσπάθεια, έχει πλέον στο ενεργητικό του 11 albums, 4 EPs, πολλά singles, remixes και soundtracks, καθώς και παγκόσμιες περιοδείες με sold out βραδιές σε κάθε ήπειρο και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα Lollapalooza, Coachella και Sonar.»

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

32 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.