O Steve Wynn με τον Chris Cacavas στο ΤΙΚΙ Bar Athens

Κυρίαρχη μορφή της αμερικανικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, ο Steve Wynn έρχεται παρέα με τον Chris Cacavas στο ΤΙΚΙ Bar Athens

O αγαπημένος Steve Wynn θα βρεθεί για άλλες δύο βραδιές στο ΤΙΚΙ Bar Athens, που τον φιλοξενεί σταθερά, τα τελευταία 10 χρόνια.

Αυτήν τη φορά θα έχει μαζί του μια μεγάλη προσωπικότητα της Αμερικανικής μουσικής, τον Chris Cacavas (Green On Red, Junkyard Love, Giand Sand). Τη Δευτέρα τη συναυλία ανοίγουν οι DUSTBOWL.

Κυρίαρχη μορφή της αμερικανικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, ανεξάντλητος συνθέτης, πολίτης του κόσμου. Από τα eighties και τις μέρες των θρυλικών Dream Syndicate μέχρι και σήμερα, ο Steve Wynn δεν σταματά να γράφει μουσική και να δηλώνει παρών, ακούραστος και στις συνεργασίες του με άλλους μουσικούς
(με μέλη των R.E.M., των Green On Red και πολλούς άλλους).

Ο … “δικός μας” Steve (μετά από τόσες επισκέψεις μπορούμε πλέον να τον αποκαλούμε έτσι) επισκέπτεται ξανά την Αθήνα, για δυο σούπερ βραδιές στο οικείο περιβάλλον του Tiki Bar, και όλα εκείνα τα τραγούδια που έχουν καθορίσει την σχεδόν 30χρονη καριέρα του. Και αυτήν τη φορά φέρνει μαζί του έναν συνοδοιπόρο  από τα eighties, τον εμβληματικό Καλιφορνέζο Chris Cacavas, που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο δυνατές σελίδες στο saga της αμερικάνα. Μαζί οι δυό τους λοιπόν, για 2 live από αυτά που σου φτιάχνουν το μήνα (μερικές φορές και ολόκληρο το χρόνο).

Μετά τις συναυλίες στο Tiki ακολουθούν dj set-έκπληξη από τους δυο τους!

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.