Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει ζωντανά από τη ζεστή ατμόσφαιρα του Σταυρού του Νότου. Θα κάνει μια μεγάλη βουτιά στη δισκογραφία του και θα διαλέξει αυτά που έχουν ριζωθεί βαθιά στη συνείδησή μας, αυτά που μας ξεσηκώνουν, αυτά που μας ταξιδεύουν.

Ο αιώνιος έφηβος, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές. Με έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και σύνδεση σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που του έχει λείψει η επαφή του με το κοινό, θα μας ενώσει σε μια online συναυλία. Γιατί η μουσική καταφέρνει πάντα να λειτουργεί ως αντίδοτο και να γαληνεύει.

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους, όσοι αισθάνονται, όπως ο Βασίλης, ατίθασοι και νέοι στην καρδιά, συγκινούνται, προβληματίζονται, ζουν με τρυφερότητα και ροκ διάθεση.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορέσετε, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, να βρεθείτε στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και να απολαύσετε -έστω και έτσι- την εμπειρία μιας live συναυλίας.