“Octofest”: ένα αφιέρωμα στις ποικίλες εκφάνσεις της rock

Octofest

Ένα φεστιβάλ ωδή στη διαφορετικότητα

Τέσσερα διαφορετικά συγκροτήματα οι Gershaw, οι Treeπ into the Void, οι Egoera, και οι Judas Conspiracy Theory, αφιερώνονται στην ανάδειξη της μουσικής πολυμορφίας και παρουσιάζουν στο An Club ένα φεστιβάλ όπου Rock, Blues, Alternative, Post, Metal & Psychedelic Rock έχουν την τιμητική τους.

Λίγα λόγια για τους συμμετέχοντες

Οι Gershaw είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στο Περιστέρι τον Μάιο του 2015. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος τόσο από alternative/blues ακούσματα, όσο και από progressive και latin επιρροές. Τον τελευταίο καιρό ασχολούνται με την σύνθεση δικού τους υλικού, με σκοπό μια επίσημη κυκλοφορία στο μέλλον.Μέλη: Τάκης Κουβαράς (φωνή), Ντίνος Μπιρμπίλης (κιθάρα), Ηλίας Γρίψας (κιθάρα), Ανδρέας Μαρκάτης (μπάσο), Σταύρος Κούσης (τύμπανα).

Οι Treeπ into the Void δημιουργηθηκαν το 2016 και με κάποιες αλλαγές και προσθήκες, πλέον έχουν ξεκινήσει το δικό τους trip. Με πάρα πολλές επιρροές, από Διάφανα Κρίνα ( εξού και ελληνόφωνη μπάντα ) μέχρι και μια ατέρμονη λίστα από post rock και psychedelic rock μπάντες, καθώς και στοιχεία stoner και progressive, προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο μέσα από τον δικό τους πειραματισμό. Έχουν 4 demo κομμάτια και άλλα ακυκλοφόρητα που θα ακούσουμε στο 8fest! Ετοιμάζονται στο κοντινό μέλλον να ηχογραφήσουν το πρώτο τους Album.

Οι Egoera είναι μία 3-μελής instrumental rock μπάντα με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν το 2013 και έχουν έδρα την Αθήνα. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα demo δύο κομματιών και το single κομμάτι τους “Virtues” συνοδευόμενο από το επίσημο βίντεο κλιπ του. Αυτόν τον καιρό, ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Judas Conspiracy Theory, η “συνωμοσία” 4 ατόμων που γνωρίστηκαν μεταξύ τους μέσω τυχαίων συγκυριών στα τέλη του 2016 για την δημιουργία μιας μουσικής που να τους εκφράζει, ακούει στο όνομα Judas Conspiracy Theory. Με βάση το instrumental post rock/Metal και σε συνδυασμό με πειραματικά και progressive στοιχεία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική σκηνή. Παράλληλα, αυτόν τον καιρό τελειοποιούν το ντεμπούτο EP τους για να πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.