Οι Altın Gün στο Fuzz Club για ένα live γεμάτο ανατολικούς ρυθμούς, ψυχεδέλεια και πολύ funk

Η αγάπη τους για την παραδοσιακή τουρκική folk των '60s και '70s φαίνεται να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στις συνθέσεις τους, ενώ συνεχώς πειραματίζονται με ψυχεδελικούς ήχους και στοιχεία funk

28 Ιανουαρίου 2022

Η εξαμελής μπάντα των Altın Gün έρχεται στην Αθήνα για μία βραδιά γεμάτη ανατολικούς ρυθμούς, ψυχεδέλεια και πολύ funk την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, στο Fuzz Club.

Το εξαμελές σχήμα Altin Gün, με έδρα το Άμστερνταμ και καταγωγή από την Τουρκία, έχει κατορθώσει να κάνει μία πορεία στην παγκόσμια σκηνή του psych-rock.

Η μπάντα μας συστήθηκε το 2018, με την κυκλοφορία του άλμπουμ ”On”. Η αγάπη τους για την παραδοσιακή τουρκική folk των ’60s και ’70s φαίνεται να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στις συνθέσεις τους, ενώ συνεχώς πειραματίζονται με ψυχεδελικούς ήχους και στοιχεία funk για την ανάδειξη του ιδιαίτερου μουσικού είδους που υπηρετούν.

Το ηλεκτρικό saz – ένα τρίχορδο τουρκικό λαούτο – και τα φωνητικά του Erdinç Ecevit δίνουν μία δυναμική στη ρυθμική σύνθεση της μουσικής ενώ τα πλήκτρα, η κιθάρα, το μπάσο, τα ντραμς και τα κρουστά τροφοδοτούν ορμητικούς ρυθμούς και η Merve Daşdemir τραγουδά με τη δύναμη μιας νεαρής Grace Slick.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 22 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 | 20.00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 18
- 22 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ταύρος

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.