Release Athens 2022 - Artbat

Οι Ουκρανοί της μελωδικής techno θα πλαισιώσουν τον Parov Stelar, στην πιο χορευτική βραδιά του φετινού φεστιβάλ

18 Ιουνίου 2022

Το Release Athens υποδέχεται τους ARTBAT, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

Οι Ουκρανοί της μελωδικής techno θα πλαισιώσουν τον Parov Stelar, στην πιο χορευτική βραδιά του φετινού φεστιβάλ. Η συμμετοχή τους θα είχε ανακοινωθεί αρκετά νωρίτερα, όμως τα γεγονότα στην πατρίδα τους τέθηκαν, αναπόφευκτα, σε πρώτο πλάνο.

Οι ARTBAT δημιουργήθηκαν από τους Artur και Batish, δύο έμπειρους DJs και παραγωγούς της underground χορευτικής σκηνής του Κιέβου. Σε ένα χώρο με πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό, κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή αφού η παρθενική τους κυκλοφορία, “Mandrake”, γρήγορα μπήκε στα DJ sets των πλέον θρυλικών techno ονομάτων, όπως ο Richie Hawtin και ο Maceo Plex. Μέσα σε ένα χρόνο, εκτοξεύτηκαν στην κορυφή της χορευτικής μουσικής, έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα dance events που πρέπει να παίξεις για να ανέβεις επίπεδο και κατέκτησαν την κορυφή των charts στο Beatport.

Release Athens 2022 - Artbat

Η συνέχεια ήταν παρόμοια. Ο Solomun τους υπογράφει στην εταιρεία του και αμέσως μετά κυκλοφορούν τη δεύτερη, μεγάλη τους επιτυχία, “Uplift”. Με το “Tabu”, που ακολούθησε,  επιβεβαιώνουν την αίσθηση μελωδίας που τους διακρίνει. Μέχρι το τέλος του 2019, συμμετέχουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα dance festivals του πλανήτη, αναδεικνύονται Stars of the Year στο Mixmag, κατακτούν την κορυφή στις πωλήσεις του Beatport και κυκλοφορούν το πρώτο τους Essential Mix στο BBC Radio 1, την εβδομαδιαία εκπομπή του Pete Tong που βγαίνει στον αέρα εδώ και τρεις δεκαετίες.

Release Athens 2022 - Artbat

To 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλώσιμα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Εισιτήρια

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 35
- 100 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.