Οι Balthazar επιστρέφουν τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Οι Balthazar επιστρέφουν τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Για δύο βράδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Oι Balthazar κάνουν επιστροφή στην Ελλάδα το Σάββατο 21 Μαρτίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη, και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 στο Fuzz Club.

Από τα πρώτα ακούσματα του μπάσου στο Fever καταλαβαίνεις ότι οι Βέλγοι πιoνέροι της indie pop Balthazar έχουν αλλάξει. Το παραπάνω τραγούδι ήταν αρκετό για να δώσει το έναυσμα της δημιουργίας του 4ου δίσκου τους, μαζί με το όνομα αυτού.

Μόνο εύκολο δεν ήταν το μουσικό ταξίδι των Balthazar καθώς οι Devoldere και Jinte Deprez, προσπαθούσαν να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά από το σχολείο. Η ιστορία τους λοιπόν ξεκινά το 2004 και ακροβατεί ανάμεσα στις Indie rock επιρροές τους και τη λατρεία για την κλασική ποπ και τον Serge Gainsbourg. To “Applause” τάραξε τα νερά της σκηνής, στεγάζοντας τις μουσικές ανησυχίες του διδύμου και την αστείρευτη δημιουργικότητά τους. Τα “Rats” και “Thin Walls” που ακολούθησαν έγιναν το soundtrack για όσους τιμούν το groove και θέλουν την indie rock, να λοξοκοιτά σε funk και pop χωράφια.

Και κάπως έτσι ήρθε το “Fever” με τους κύριους Maarten Devoldere, Jinte Deprez, Simon Casier, Michiel Balcaen και Tijs Delbeke, να αφήνουν στην άκρη τα solo projects τους. Κάνοντας break επανήλθαν δριμύτεροι με ένα δίσκο γεμάτα ραδιοφωνικά hits σαν το “Wrong Vibration”.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

28 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.