Οι Bomba Estéreo έρχονται στο SNF Nostos 2021

Οι Bomba Estéreo στο SNF Nostos 2021

Το συγκρότημα ταξιδεύει από την Κολομβία στην Αθήνα για να σας παρασύρουν με τους electro tropical ρυθμούς του

25 Αυγούστου 2021

Οι Bomba Estéreo ανεβαίνουν στη σκηνή του SNF Nostos για να σας παρασύρουν με τους electro tropical ρυθμούς τους την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.

Το συγκρότημα ταξιδεύει από την Κολομβία στην Αθήνα για μία μοναδική μουσική εμφάνιση στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι Bomba Estéreo δημιουργήθηκαν στην Κολομβία το 2006 από τον μουσικό Simón Mejía και την τραγουδίστρια Li Saumet. Μαζί, οι δύο καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα μοναδικό project που θα γινόταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά συγκροτήματα στον κόσμο. Στην 15χρονη καριέρα τους, οι Bomba Estéreo έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν παίξει στη σκηνή μερικών από των σημαντικότερων μουσικών φεστιβάλ, κλαμπ και χώρων, προσελκύοντας εκατομμύρια θεατές που θέλουν να απολαύσουν αυτόν τον ξεχωριστό και πρωτοποριακό συνδυασμό ηλεκτρονικής μουσικής και ήχων της Καραϊβικής.​

© Andres Navarro

​Οι Bomba Estéreo ήταν υποψήφιοι στα βραβεία Grammy δύο φορές με τα άλμπουμ τους ”Amanecer” και ”Ayο” ενώ έχουν υπάρξει υποψήφιοι για έξι βραβεία Latin Grammy. Στη βασική παράσταση της συγκεκριμένης τελετής (2015) το συγκρότημα ερμήνευσε το ”Fiesta” μαζί με τον αστέρα του Χόλιγουντ Will Smith.

Το 2017, οι Bomba Estéreo έλαβαν την πρόσκληση να συμμετέχουν ως υποστηρικτικό συγκρότημα στην παγκόσμια περιοδεία Everything Now των Arcade Fire, πραγματοποιώντας 13 συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική. Το 2018, κατόρθωσαν να συμπεριληφθούν στα κορυφαία 500 τραγούδια με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify σε παγκόσμιο επίπεδο.

© Andres Navarro

Στις αρχές του 2021, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ”Agua” και το ”Aire”, τα πρώτα κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ τους με τίτλο ”Deja”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε πλήρη μορφή μέσα στον χρόνο. Το άλμπουμ αντλεί την έμπνευσή του από τη φύση και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα μέρη, τα οποία αποτελούν τα τραγούδια ”Agua” (νερό), ”Aire” (αέρας), ”Tierra” (γη), ”Fuego” (φωτιά).

© Andres Navarro

*Για όλες τις εκδηλώσεις του SNF Nostos 2021 θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την νομοθεσία και τις εκάστοτε οδηγίες των αρμόδιων αρχών που θα ισχύουν κατά τον μήνα Αύγουστο 2021.

*Cover photo: © Andres Navarro

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τετάρτη 25 Αυγούστου | 21:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.