Οι Cigarettes After Sex ζωντανά στην Αθήνα στην Τεχνόπολη

Cigarettes After Sex 2022 Τεχνόπολη

Η ambient ποπ κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2008 για δύο βραδιές live

6 Ιουνίου 2022
- 7 Ιουνίου, 2022

Οι Αμερικανοί Cigarettes After Sex έρχονται στην Αθήνα τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι Cigarettes After Sex είναι μια ambient ποπ κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2008 με επικεφαλής τον τραγουδοποιό Greg Gonzalez και έδρα της το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Με επιρροές από Mazzy Star, Cocteau Twins και Red House Painters, η μουσική τους χαρακτηρίζεται από στοιχεία dream pop, ambient και slowcore.

Η δυναμική τους εμφάνιση το 2012, με το πρώτο τους EP. «Ι.», αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς, με τα πολύ γνωστά σινγκλς ”Affection” και «Κ.». Δημιουργοί μερικών από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει, όπως το δημοφιλές ”Nothing’s Gonna Hurt You Baby”, οι Cigarettes After Sex έχουν κατορθώσει να έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους.

Οι πρωτότυπες παραγωγές τους, τα ιδιαίτερα φωνητικά του Greg Gonzalez και η αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν ατμόσφαιρες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις αλλά και να παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις μια αιθέρια και ονειρική εικόνα, τους καθιστά μοναδικούς στο είδος τους.

Εισιτήρια

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

6 και 7 Ιουνίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 29 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.