Έπειτα από μια σύντομη αποχή από τα συναυλιακά δρώμενα, οι Fool In The Box επιστρέφουν δυναμικά στο stage του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν κομμάτια τόσο από τον τελευταίο τους δίσκο, όσο και από όλες τις προηγούμενες δουλείες τους, σε ένα live που υπόσχεται ενέργεια και συναίσθημα σε μεγάλες δόσεις.

Με περισσότερα από 10 χρόνια δράσης στη μουσική της πόλης, αμέτρητα live, 3 δίσκους, και κυρίως συνέπεια και αυθεντικότητα, οι τρεις Fool εξακολουθούν να υπηρετούν αυτό που είχαν στο μυαλό τους όταν ξεκινούσαν. Ιδιαίτερες μελωδικές γραμμές, που συνοδεύονται από δυνατούς, εναλλασσόμενους ρυθμούς, ένταση και ενέργεια, 90’s καταβολές προσαρμοσμένες στο σήμερα, και κυρίως το δέσιμο και η αυθεντικότητα στις live εμφανίσεις τους, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν ξεχωριστούς.

Έχοντας μαζί τον τελευταίο τους δίσκο, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, με τη συμμετοχή του μεγάλου Matt Mahurin (Metallica, Alice In Chains, Soundgarden, Tom Waits ,Ozzy, Muse κ.α) στο artwork, οι Fool In The Box ετοιμάζονται για μια βραδιά PURE ROCK.

Μαζί τους θα είναι οι Desert Monks οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 2015 στην Αθήνα και η μουσική τους επικεντρώνεται στο alternative rock χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτό.

Το “Dark Grooves”, η πρώτη επίσημη δουλειά τους, κυκλοφόρησε μόλις το Δεκέμβρη που μας πέρασε. Δεμένος ήχος, με περιστασιακά ήρεμες μελωδίες, ατμοσφαιρικά και σκοτεινά σημεία, αλλά και έντονα ξεσπάσματα με ξεκάθαρους ρυθμούς, προσκαλεί τον ακροατή σε ένα προσωπικό road trip ενδοσκόπησης. Στόχος τους είναι να τους ακολουθήσουμε στο δρόμο προς τη λύτρωση, όπως ακριβώς και ο ήρωας πάνω στον οποίο στηρίχτηκε το όλο concept του ντεμπούτου τους.