Οι Μινέρβα έρχονται στο Six Dogs με τον πρώτο τους δίσκο “Konserva”

Οι Μινέρβα έρχονται στο Six Dogs με τον πρώτο τους δίσκο "Konserva"

To “Κonserva” περιέχει 10 τραγούδια που ξορκίζουν με εκρηκτικό τρόπο όσα άσχημα συναντάμε στην καθημερινότητά μας

Οι Μινέρβα ανεβαίνουν στο stage του six d.o.g.s για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του debut album τους Konserva. Μαζί τους, το νεοσύστατο garage-duo των Primo Bake.

«Οι Μινέρβα είναι ένα αθηναϊκό garage/post-punk κουαρτέτο που ήρθε στο φως του ήλιου τις τελευταίες μέρες του 2017. Τρεις πρώην συμμαθητές (Γιώργος, Ντένις, Μήτσος) με καταγωγή την τροπική Κόρινθο, βρέθηκαν μετά από χρόνια στο λάθος τόπο την λάθος στιγμή, και το αποτέλεσμα ήταν μια μπάντα βασισμένη στην garage μουσική και άπειρη δίψα για να παίξει live. Μερικούς μήνες μετά, η μπάντα αποφάσισε να μεγαλώσει το ηχητικό της φάσμα με την προσθήκη του τέταρτου μέλους της (Σπήλιος). Έτσι έχοντας μοιραστεί την σκηνή με αρκετά δυνατά ονόματα της Αθηναϊκής underground σκηνής (The Cave Children, The Steams, The Noise Figures, Whereswilder, Bazooka), τον Σεπτέμβριο του 2018 ήρθε η ώρα για την πρώτη τους κυκλοφορία, του ομώνυμου ΕΡ Βέλβετ / Mama Shoe σε ψηφιακή μορφή. Τον Φεβρουάριο του 2020 μετά από πολλά χιλιόμετρα στην ελληνική επαρχία (Κόρινθος, Αίγιο, Πάτρα, Καλαμάτα, Λεωνίδιο, Σπάρτη, Ηράκλειο Κρήτης, Σάμος) και με συμμετοχές σε μερικά από τα πιο γνωστά ελληνικά μουσικά φεστιβάλ (Ζiria Festival, Under The Sun Festival), οι Μινέρβα κρατάνε στα χέρια τους τον πρώτο full-length δίσκο τους με τίτλο Konserva.

To “Κonserva” περιέχει 10 τραγούδια που ξορκίζουν με εκρηκτικό τρόπο όσα άσχημα συναντάμε στην καθημερινότητά μας. Όλα όσα περιέχει η κονσέρβα που λέγεται Αθήνα. Η παραγωγή έγινε από τον Άλεξ Μπόλπαση ενώ το artwork βασίστηκε σε μια φωτογραφία της Ξανθής Γκεσούλη και το επιμελήθηκε ο Bewild Brother. Το άλμπουμ κυκλοφορεί ψηφιακά και σε βινύλιο.»

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.