Oι Monophonics στη Θεσσαλονίκη

Αναβάλλεται η εμφάνιση της αγαπημένης μπάντας από το San Fransisco

Λόγω των έκρυθμων συνθηκών που επικρατούν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, οι Monophonics ανακοίνωσαν την αναβολή των εμφανίσεών τους στην Ελλάδα. Nέες ημερομηνίες για τις εμφανίσεις τους θα ανακοινωθούν άμεσα, εντός των επομένων ημερών.

Τους Monophonics πλέον όλοι τους γνωρίζετε μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους την τελευταία φορά στην Ελλάδα. Aν πάλι όχι τότε ίσως κάπου να έχετε ακούσει το τραγούδι που διασκεύασε το “Bang Bang” της Nancy Sinatra.

https://www.youtube.com/watch?v=hupo80xnO6s

Η εξαμελής μπάντα από το San Fransisco επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσει ζωντανά το καινούριο της άλμπουμ με τίτλο “Sound of Sinning”, που περιέχει το “Strange Love” που έχει γίνει ήδη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία στη χώρα μας και το “Promises”.

Οι Monophonics δημιουργήθηκαν το 2005 με αρχικά μέλη τους Ian McDonald, Myles O’Mahony, Alex Baky, Ryan Scott και Austin Bohlman, ενώ μετέπειτα προστέθηκε και ο Kelly Finnigan στα πλήκτρα και τα φωνητικά. Ο ήχος τους είναι βαθιά επηρεασμένος από τα 60′s και 70′s και ειδικότερα από τη funk, τη soul και την ψυχεδελική σκηνή της εποχής.

Ένα δυναμικό live για ξέφρενο χορό και από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το ελληνικό κοινό να δει ένα ολοκληρωμένο psychedelic soul-funk show.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.