Τύχη ή ατυχία. Πλούτος ή φτώχεια. Ζωή ή θάνατος. Θέμα μυαλού ή θέμα παιχνιδιού; Τι θα φέρει το επόμενο φύλλο;

Το συγκεκριμένο θεατρικό έργο διαδραματίζεται σε ένα πανδοχείο, όπου μια συμμορία τζογαδόρων στήνει ένα «παιχνίδι» χωρίς ηθικούς φραγμούς. Το θύμα γίνεται θύτης και ο θύτης θύμα.

Μια σατιρική κωμωδία βασισμένη στο έργο «Οι παίκτες» του Νικολάι Γκόγκολ, όπου ο νικητής υπάρχει πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι.

Οι Cheek-Bones (Ελένη Ευταξοπούλου – Εύη Δόβελου – Αγγέλικα Σταυροπούλου) αποφοίτησαν από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά το 2009. Στις 21 Απριλίου 2010 συνέστησαν την ομάδα Cheek-Bones και το Μάιο του 2010 συμμετείχαν στο Βοb Theatre Festival, στο διαγωνισμό Scratch Nights, όπου απέσπασαν το Α’ βραβείο επιτροπής και κοινού. Το έπαθλο ήταν μια σειρά παραστάσεων της περφόρμανς «Το αγόρι που κλώτσαγε» σε δική τους παραγωγή, σκηνοθεσία και ερμηνεία.

Με αυτό το έργο περιόδευσαν στην επαρχία (θέατρο ACT/ Πάτρα, Δημοτικό Θέατρο Δήμου Κορινθίων, ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, θέατρο Σοφούλη/ Θεσσαλονίκη), ενώ κατόπιν το παρουσίασαν και στο Χώρο Πολιτισμού@Ρουφ.
Το Μάιο 2011 παρουσίασαν σε work in progress ένα απόσπασμα της νέας τους δουλειάς με τίτλο «Ένας κόμης στον Άδη» σε δική τους συγγραφή, στο πλαίσιο του Bob Theatre Festival, για να το παρουσιάσουν, έτοιμο πια ως ολοκληρωμένη παράσταση, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο Low Budget Festival.