Οι Polo & Pan έρχονται στο Plisskën Festival 2022 στις 12 Ιουνίου ζωντανά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το παριζιάνικο dance δίδυμο των Polo & Pan είναι αυτήν τη στιγμή το πιο cool dance act του πλανήτη και άξιοι απόγονοι της γαλλικής electro σκηνής.

Οι DJs και παραγωγοί Alexandre Grynszpan και Paul Armand-Delill, έχοντας σημειώσει στο σύνολό τους έως τώρα περίπου μισό δις streams, προκαλούν παγκόσμια αίσθηση με το μείγμα παριζιάνικης pop κομψότητας και εκλεκτικού club ήχου. Δημιουργούν ήχους παγκόσμιας κλάσης, συνθέσεις όπου αναμειγνύουν bossa nova, afro beats, chansons, techno και φωνητικά σε ένα πολύχρωμο κοκτέιλ.

Οι Polo & Pan ξεκίνησαν το 2012 και, με επιρροές από τον Maurice Ravel και τον Claude Debussy έως τους πρωτοπόρους της electronica Giorgio Moroder, LCD Soundsystem και Air, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά σχήματα της εποχής μας, ακολουθώντας τα βήματα κάποιων προκατόχων, όπως οι Justice ή οι Daft Punk.

Μετά την κυκλοφορία του αναγνωρισμένου ντεμπούτου ”Caravelle”, βρίσκονται σε ανοδική πορεία παγκοσμίως. Όπως μας εξηγούν, στο πρώτο τους άλμπουμ, επιχειρούν να μεταδώσουν μέσω της μουσικής ό,τι αποτυπώνει ο Henri Rousseau στους πίνακές του, «την αναζήτηση μιας άγριας ζωής, την επιστροφή στις πρωτόγονες μορφές ευτυχίας και μια πολύχρωμη ωδή στην απραξία».

Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, όπως Door Festival, Coachella και Pitchfork, ενώ το 2022 θα εμφανιστούν στο Sonar Barcelona, στο Lollapalooza και στο Melt Festival.