Μερικές μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου, η ActionAid διοργανώνει το One Pretty Thing, ένα πρωτότυπο bazaar στο six d.o.g.s.

Στο pop-up store One Pretty Thing στο six d.o.g.s, βρίσκονται ξεχωριστά και αγαπημένα preloved ρούχα και accessories σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Ρούχα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, παπούτσια, τσάντες και accessories που αγαπήθηκαν πολύ και δωρίστηκαν στην ActionAid από υποστηρικτές της, οι οποίοι τα χάρισαν με την ελπίδα ότι τα αγαπημένα τους ρούχα θα ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή, βοηθώντας ταυτόχρονα το έργο της ActionAid.

Το κάθε αντικείμενο θα φέρει ένα καρτελάκι με μερικά λόγια που έγραψε ο πρώην ιδιοκτήτης του γι’ αυτά. Σκοπός είναι εκτός από την οικονομική υποστήριξη των προγραμμάτων της ActionAid, να προωθηθεί ένας εναλλακτικός τρόπος κατανάλωσης, να μαθευτούν οι ιστορίες πίσω από το αγαπημένο ρούχο και να μην μείνει ούτε ένα αντικείμενο χωρίς καινούριο ιδιοκτήτη.

Στο One Pretty Thing εκτός από preloved fashion πωλούνται ρούχα, κοσμήματα και fashion accessories από τους Έλληνες δημιουργούς: Akira Mushi, Angela Rapti, B HandArt , Candy Bag Athens, Cat Black, Chrysokona Mavrou, Elissavet Maurogenni, Hallelujah, Ippolito, Joy Card, Karoto, KIMALE, KonDe, Lazy Di, Madame shou shou, MaryΜe, Moutaki, MYKSA, Nikolas Psarris, Paul Sarz, Razzmatazz, Redo, STUDIOLAV, The Dreamer, the muse and the lady bug, Treis, Where is the Cat?, Βασιλική Χαρίτου, Ελεάννα Κατσίρα, Ελίνα Kordali, Ηδίστη, Κούκος και ΣΟΜΦ.

Και όσοι θέλουν να προλάβουν τα καλύτερα κομμάτια, αλλά και να ακούσουν μουσική από τον One Man Show, τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου.

Δείτε εδώ τα preloved και fashion αντικείμενα.