“Οtherwise”: Η Χριστίνα Μαξούρη έρχεται στο «Θέσις 7»

Μαξούρη

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν

Η Φόρμιγγα Art, έφτιαξε και παρουσιάζει το ”Otherwise”, το νέο project-event της πόλης, γεμάτο από μελωδίες και ήχους, που αποτελούν σημεία αναφοράς για τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή.

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, έρχονται στο «Θέσις 7» και μας παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν, τιμώντας τους δημιουργούς που τους έχουν εμπνεύσει, με έναν ξεχωριστό και εντελώς προσωπικό τρόπο, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα και κάνοντας τη δική τους ανάγνωση.

Η Φόρμιγγα Art, ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες και μουσικούς που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση και αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο, γι’ αυτές τις βραδιές.

Η Χριστίνα Μαξούρη, είναι η ερμηνεύτρια που με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της και την ξεχωριστή ερμηνεία της, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει, χρησιμοποιώντας υλικό από τις θεατρικές της καταβολές, τις μουσικές της γνώσεις και τη γλύκα της ψυχής της.
Αυτή η καλλιτέχνης, λοιπόν, αναλαμβάνει να πραγματώσει το “Otherwise” της Μ. Τετάρτης, 24 Απριλίου, στο «Θέσις 7» και να μας αποκαλύψει το «αλλιώς», ακόμα και αυτής της ανατρεπτικής προσωπικότητάς της.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη:

1ο μέρος: Τραγούδια γραμμένα για το θέατρο & αποσπάσματα των αντίστοιχων θεατρικών έργων από τη «Μήδεια» του Ευριπίδη, μέχρι την «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη και τον ‘Αβελάρδο & Ελοϊζα’ του Γιάννη Καλαβριανού.

2ο μέρος: «Το άσπρο μαμά νοσταλγώ» στην πιο λιτή κι ακουστική εκδοχή του.

3ο μέρος: Ποιήματα που έγιναν τραγούδια, από τους «Πόνους της Παναγιάς» του Κώστα Βάρναλη, μέχρι τη «Μαρίνα» του Οδυσσέα Ελύτη και το «Μαύρο κυπαρίσσι» του Μιχάλη Γκανά.

Συντελεστές

Επιλογή τραγουδιών & κειμένων/ ερμηνεία : Χριστίνα Μαξούρη
Πιάνο / ενορχηστρώσεις : Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Τσέλο : Αναστάσιος Μισυρλής
Φωτογραφία αφίσας: Κική Παπαδοπούλου
Artwork: Πέτρος Παράσχης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.