”Outer Walls festival”: Ένα διήμερο φεστιβάλ στη Λάρισα

Ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο ποικίλες δράσεις

Το Outer Walls, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένων event, ξεκινάει την καινούρια σεζόν με ένα διήμερο φεστιβάλ, στον χώρο του Μύλου του Παππά στη Λάρισα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λάρισα.

Η ομάδα του Outer Walls έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει μια σειρά από mobile open-air events σε διαφορά σημεία της πόλης με ιδιαίτερη σημασία, πλαισιωμένα από ποικίλες δραστηριότητες, συνεργασίες και καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό της Λάρισας εμπειρίες μουσικές και όχι μόνο.

Για όλα αυτά, υπεύθυνη είναι η It’s Raw, το ντουέτο των Scot Dech και Unickue, djs που δραστηριοποιούνται μεταξύ της electronica, synth & new wave, indie dance & mutant disco, drone house & slinky techno, ενώ στο ενεργητικό τους έχουν διάφορες συνεργασίες με διεθνείς παραγωγούς-djs.

Με το Outer Walls Festival – Music, Creativity & Culture έρχονται να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και ολοκληρωμένο, πιστοί πάντα στην αισθητική που τους διακρίνει.

Στις θεματικές που θα ξεδιπλωθούν στο φεστιβάλ δε θα μπορούσε να λείψει ο τομέας της γαστρονομίας, με τη μορφή street food, ένας χώρος ολοένα εξελισσόμενος αλλά και με πολύ σημαντικούς εκπροσώπους από την πόλη της Λάρισας, όπως αυτός του Las Ramblas αλλά και του Ιερεμία Αμβροσιάδη ο οποίος μας συστήθηκε μέσω του Masterchef, σύμφωνα πάντα με αυτό που αντιπροσωπεύουν και τους κάνει ξεχωριστούς.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα μπορεί επίσης κάποιος να απολαύσει γευστικά κοκτέιλ και να γευτεί νοστιμιές «του δρόμου». Στον χώρο των cocktail και των spirits, καλεσμένος του φεστιβάλ θα είναι μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Τασούλας, o Έλληνας νικητής του Bacardi Legacy 2019 στο Abu Dhabi έτοιμος να δημιουργήσει και να σερβίρει μοναδικά κοκτέιλ.

Εξίσου σημαντική θέση στο φεστιβάλ κατέχουν οι πολιτιστικές δράσεις και θεματικές που θα το πλαισιώνουν. Στόχος του είναι η εξοικείωση παιδιών και εφήβων με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, η ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της φαντασίας με τη συμμετοχή τους σε προγράμματα και παιχνίδια, η δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με την πολιτισμική ποικιλομορφία στην τέχνη. Πέρα όμως από τις δράσεις για παιδιά και εφήβους διάφοροι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν από το μηδέν και ενώ το φεστιβάλ είναι σε εξέλιξη, ενώ πολλοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε εργαστήρια διαφόρων ειδών yoga όπως Vinyasa, Hatha και Ashtanga σε συνδυασμό με τη δυναμική της ambient μουσικής δημιουργώντας έτσι μία αλληλένδετη ατμόσφαιρα.

Η μουσική επένδυση του φεστιβάλ θα κινηθεί σε ενδιαφέροντα μονοπάτια, όπως αυτά που έχει συνηθίσει η It’s Raw, με την παρουσία διεθνών καλλιτεχνών όπως ο Ιταλός Lehar, ο Λονδρέζος Fort Romeau και το δίδυμο Local Suicide από το Βερολίνο αλλά και με σημαντικούς εκπροσώπους της εγχώριας σκηνής, υποσχόμενοι ένα διήμερο γεμάτο δυνατή μουσική, χορό και αξέχαστα πάρτυ.

Το Outer Walls festival θα διεξαχθεί στις 20 & 21 Απριλίου ανοίγοντας τις πόρτες του από το πρωί και περιμένει τους επισκέπτες του ως το βράδυ για ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο ποικίλες δράσεις που θα απασχολήσουν δημιουργικά τους επισκέπτες, ενώ η ομάδα υπόσχεται περισσότερες νέες εξελίξεις στο μέλλον.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

9 €
- 16 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.