Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη 2021, η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών καλεί το κοινό σε ένα πολυπολιτισμικό, διήμερο φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο.

Το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Δεκεμβρίου, η καρδιά της Κυψέλης θα χτυπάει στο ρυθμό των κοινοτήτων των μεταναστών μας. Στον υπαίθριο χώρο της Αγοράς, θα απολαύσετε ένα πρόγραμμα με χορό, μουσική, εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, προτάσεις για γιορτινά δώρα και γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Στην Κυψέλη Γιορτάζουμε Μαζί

Οι μεταναστευτικές κοινότητες και οργανώσεις και τα μέλη τους θα βρεθούν στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης χαρίζοντας μυρωδιές, ήχους, εικόνες και έθιμα από χώρες όπως: Αίγυπτο, Αιθιοπία, Αλβανία, Αφγανιστάν, Γεωργία, Κονγκό, Ουκρανία, Πακιστάν, Σενεγάλη, Σουδάν.

Στην Κυψέλη Γιορτάζουμε Μαζί

Μαζί τους και booth από το Movement Radio, που θα αντηχεί τη μουσική του. Συμμετέχουν με διαδραστικές αφηγήσεις για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας το We Need Books και το Baytna Hub.

Στην Κυψέλη Γιορτάζουμε Μαζί

Στην Κυψέλη Γιορτάζουμε Μαζί

Συμμετέχουν οι μεταναστευτικές κοινότητες και οργανώσεις: Αιγυπτιακή Κοινότητα, Αιθιοπική Κοινότητα, Αλβανική Κοινότητα, Σύνδεσμος Αλβανίδων γυναικών στην Ελλάδα, Γεωργιανό Πολιτιστικό Κέντρο Καύκασος, Κοινότητα Κονγκό, Κοινότητα Σενεγάλης, Κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, Ελληνοσουδανικός Σύνδεσμος Φιλίας, Οργάνωση Νοτίου Αφρικής, Κοινότητα Πακιστάν, Vana Ba Africa, Ukrainian Women’s Club, Nigerian Women Organization.

Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη - Δημοτική αγορά Κυψέλης

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.